Dobry den, kupujeme zajazd cez cestovku. Avsak pre 2 dospelych a dve deti vychadza poistenie takmer 300€. Co som pozerala komercne poistovne je to vacsinou okolo 180€. Cez ktoru poistovnu sa poistujete ked cestujete mimo europy? Viete odporucit?
Dakujem 🙂
@amonet ano. Vsetko som to pozerala. Viem, ze to je vec na ktorej sa nesetri… ale pozeram vsetky moznosti 🙂
Dosť dobre nechápem,ja mám ročné poistenie,je v tom aj na hory,asi za 26 pre celý svet. Keď sa dám pripoistiť na nejaký zájazd,teraz v čase korony,ďalšia poistka ma stála asi 14 eur na 10 dní,neviem,čo ti ponúkajú. Chodím cez ČSOB alebo Union alebo Generali.
Ja som uzavrela poistenie cez banku, neviem presne ktoru poisťovňu mali zazmluvnenu asi za 20€ na osobu a bolo tam všetko to, čo v inej poisťovní. Nemyslim si, že je potrebné mať astronomické limity. Aj keby musíš ísť na operáciu, tak to základné poistenie náklady pokryje úplne v pohode. Poistka za 300€ fakt neviem čo obsahuje, ale buď je to přemrštěná cena a tie limity sú základné a len zarábajú na ľuďoch, ktorí nevedia alebo sú tam také limity, že to nevyyzijes ani keby sa prizabiješ
@lukbe my nemame ziadne poistenie. Cize nas budem poistovat len na pobyt. Cestovka ma na vyber 3 poistenia. Ale kedze ideme mimo eu, tak musim vybrat “svet”. A to vychadza takmer 300€. Axa,unica mi vysla 170€ +-
Neviem, kde chodíš na tie poistenia, ale 4 ľuďom by poistenie do 100€ áno mimo eu malo vyjsť úplne s prehľadom.
@kacernakokse ved to, ze sa mi to zda brutal vela
@kacernakokse axa
A co si poistujes? Iba zdravie alebo aj odstupenie od zmluvy, batozin a pod?
@martinmmartin ano urcite chcem aj batozinu a majetok. Nikdy nevies co sa moze stat. Uplne setrit nechcem. Ale 270€ je podla brutus. Ja si fakt nepamatam co nas to vyslo pred tym 🤷♀️ Ale mimo eu sme este neboli
Tak si musis zratat co presne riskujes. Kufor ti 98% krat pride normalne a ked nie tak az za par dni a ty si musis kupit dvojo spodarov a zubnu kefku zo svojho- stoi ta poistkza to?
Poistenie batožiny a majetku bolo myslím v každom poisteni, nie extra príplatok. Skús cez tú banku, majú to dosť výhodné a nemyslím si, že je to odrb.
Zakaždým keď sme niekam cestovali cez cestovku, tak sme využívali ich poistenie, lebo predsa majú s tou danou poisťovňou nejakú tú skúsenosť a hlavne vedia, čo je treba poistiť a podobne
@martinmmartin no keby som isla sama tak kaslat na to. S detmi by to uz asi bola komplikacia
Ved poistenie rocne si mozete dat ku platobnej karte. 40€ na rok. Vztahuje sa aj na blizkych na dovolenke.
@kacernakokse dakujem. Banka mi nenapadla teda. Pozriem to…
@prvosienka7 ano mala som to v plane tiez tak. Ale co ja viem. Ked mozem usetrit 😆
@vlado818 mozmo teraz to zvazim. Sestra to ma. Áe oni chodia mimo aj 4-5x rocne. Cize jej sa to oplati. Ale pojdem do banky a pozistujem si to
My chodime len raz rocne, ale aj tak sme mali cele roky celorocne rodinne poistenie - t.j. platili sme za dvoch dospelych a 3 deti boli k tomu zadarmo. Stalo to na rok okolo 80 E aj s poistenim storna , ked sme isli na dva tyzdne x 5 ludi, tak by nas to vyslo drahsie. My sme mali v Unione, nastastie sme riesili na dovolenke iba bolavy zub, ale preplatili bez problemov aj osetrenie aj predpisane ATB. Teraz mam rocne poistenie v Tatrabanke pri ucte, tam to stoji tusim 35 E, vztahuje sa aj na rodinnych prislusnikov ked cestuju so mnou.
ono toto nikdy neni o cene, ale o limitoch na jednotlivych pripoisteniach. ak je to mimo eu zvazila by som vyssie limity. lepsie mat jak potom riesit ze neni na prevoz. kamos tak padol na motorke v thajsku, operovali mu ruku a este musel platit aj za skodu na motorke