Dobry vecer,
1x letim s dietatom mimo europu a nevyznam sa do poisteni nakolko som si to ja sama nikdy neplatila 😁. Nastastie sa nikdy nic nestalo klop klop, ale s dietatom by som nerada riskovala
Viete mi odporucit nieco?
Dakujem
@sweet20 ano
urcite ti ponukli ponuku.. a podla toho treba porovnat.. aj podla toho ci budete vyuzivat pozicane auto.. kolko ludi ide (kolko deti, dospelich)... atd.. ci chcete storno ..
Pozri cestovné poistenie CSOB, AXA alebo netfinancie.sk
Poistenie platné pre celý svet. Sú tam ale určité detaily, ktoré by bolo treba prebrať individuálne. Ak chcete, napíšte mi.
Kvôli predstave môžete skúsiť sama https://online.uniqa.sk/cestovne-poistenie-kalk... a nájdete tam podmienky. O nich sa treba baviť, aby ste vedeli, či je to ok. Ak nie, sú cestovné poistenia, ktoré si neviete naklikať, ale treba ísť za poradcom.
Minuly tyzden som letela. Mne union vzdy vyjde najlepšie a raz mi rozbili kufor a nebol problem s poistným plnením.
@sweet20 sno, ale dalej som sa na to ani bepytala nakolko viem ze v CK maju ceny dvojnasobne vyssie
Ide mi hlavne o to aby nerozbili batozinu, kociar, pojdeme aj na vylet autom, samozrejme lekar v pripade. A neviem este co take extra potrebujeme?
Ak chcete môžem vám odporučiť poradcu, čo vám porovná cenu všetkých cestovných poisteni s vyššie spomenutým krytím 🙂
Kľudne mi napíšte, robím cestovné poistenie, rada poradím
@autorka, poistenie nechráni pred žiadnou z týchto vecí. Iba zmierňuje následky z finančného hľadiska.
Treba poistiť liečebné náklady, batožinu, zodpovednosť (ale ak ju máte v rámci poistky bytu, tak netreba), úrazy. Možno storno dovolenky. A viete si vybrať celoročné alebo len na čas pobytu.
tak to nie je pravda, ze maju ceny vyssie.. jeden klient teraz nedavno tiez chcel prepocitat a praveze v ck vyslo lacnejsie, nakolko oni maju vacsie zlavy
samozrejme tam sa jednalo len o jednu ck neviem ako je to v dalsich.. v niektoeych naozaj to moze byt drahsie
ides cez cestovku?