Ahojte,
potrebovala by dom pomoc...
Ak ste niekto kupovali v roku 2014 1-izbovy byt v BA, viete mi prosim napisat cenu, metraz, stav a cast BA?
Nasla som vselijake grafy, ale potrebovala by som vediet, kolko take byty stali realne.
Dakujem vsetkym 🙂
ak pomoze. v 2013 30m2 + balkon 7m2 za 61 000e. 8rocna rekonstrukcia. Karlovka
skuste v skupine Bratislava alebo vo FB skupinach
Ak ti pomôže tak 2015, 33 m2, kompletná rekonštrukcia, 82 000€, Petržalka
A môžem sa spýtať na čo to vlastne potrebuješ? chceš kúpiť, či predať?
ma to dobre vymyslene... za tych 150 000 chce kupovat garaz v Bonaparte ci co? :D
ak som pochopila spravne je cast toho vaseho bytu pisana na neho a chce tam dozivotne byvanie plus tie prachy?
@qetka boze🤦🏽♀️ A keby ste ten byt predali a vyplatili mu tu časť ako sa s ním natahovat? Ono keď mu tam date zapisat vecne bremeno na dožitie, nehnutelnost nemôžete ani predať bez jeho súhlasu, ani založiť banke. Môže sa Ti stať, že muž zrazu umrie, alebo vážne ochorie, nebudete mat peniaze, alebo sa rozvediete a ostanete na holickach, lebo s nehnuteľnosťou nebudete vediet pohnut, keď svokor nebude chcieť, čiže na tuto podmienku určite nepristupte
Ty byvas v Devinskej? Lebo som pocula, ze tam su domy a byty najdrahsie z celej BA. A dom ze tam stoji 1,5 miliona eur.
@danielinaa Devínska je prave lacná lokalita, lebo je panu bohu za chrbtom. Vychýrené a drahe lokality sú Staré mesto(samozrejme najviac okolo hradu), Slavín, koliba, potom Ružinov. Najmenej Vrakuňa, Podunajské Biskupice, Vajnory(najmä kvôli mizernej dopravnej dostupnosti), Petrzalka(králikárne), Raca, Lamač
@danielinaa nie su tu urcite najdrahsie domy, ale su tu vselijake kusky, da sa tu najst aj drahy dom, zalezi na velkosti a dost aj na pozemku ;) Je to taka normalna lokalita, aj ked sa zda pre dakoho dost daleko, kedze je tu okolo vela zamestnavatelov, tak sa aj tu byty dost rychlo predavaju. Dlho sa hovorilo, ze ked ti v Ba nezoberu dieta do skolky, tak chod do DNV. Toto uz par rokov neplati, uz ani pre nase deti nie je miesto 🙂
Skúste kontaktovať nejakého znalca, kolegovi robil takto spätne znalecký posudok.