Dobrý deň ,
Dva mesiace som nezaplatila splátku do Quatra. Umysel to nebol stalo sa mi to nedopatrením ani neviem ako , vždy všetko splácam poctivo. Aj hypotéku a pod. Chcela by som vedieť či už budem vedená v zozname dlžníkov. Doslova mi prišlo zle keď som zbadala ten mail z ich strany .
pokiaľ ťa už upomienkovali - áno. VÚB banka, pod ktorú patrí Quatro hovorí, že ak klient mešká so splátkou niekoľko dní a vyrovná ju v tom istom mesiaci do 20. dňa, záznam nejde do registra. Ak mešká hoci aj deň a dlh vyrovná po tomto termíne alebo až v nasledujúcom mesiaci, už sa to v registri objaví.
quattro je nebankovka, takze v nebankovom sa zapis vyskytne. Banka by na nebankovy nemala s vahou prihliadat, ked budes brat v banke nejaku pozicku. Ale ajtak o rok to budu ignorovat uz, ak sa to teda nebude uz opakovat.
Zoznami su neverejne, iked mozes si zaplatit vypis ak by si sa tam chcela najst.
Dobrý deň, Vaše tvrdenie že ste dva krát neodoslali splátku “ani neviem ako” neobstojí. Jednak budete samozrejme v zozname dlžníkov a po druhé by ste mali zapracovať na argumentácii pretože toto je argumentácia na úrovni 12 ročného dieťaťa.