Budem v zozname dlžníkov?

26. feb 2024

Dobrý deň ,
Dva mesiace som nezaplatila splátku do Quatra. Umysel to nebol stalo sa mi to nedopatrením ani neviem ako , vždy všetko splácam poctivo. Aj hypotéku a pod. Chcela by som vedieť či už budem vedená v zozname dlžníkov. Doslova mi prišlo zle keď som zbadala ten mail z ich strany .

judrpravnik
26. feb 2024

Dobrý deň, Vaše tvrdenie že ste dva krát neodoslali splátku “ani neviem ako” neobstojí. Jednak budete samozrejme v zozname dlžníkov a po druhé by ste mali zapracovať na argumentácii pretože toto je argumentácia na úrovni 12 ročného dieťaťa.

alenah31
26. feb 2024

pokiaľ ťa už upomienkovali - áno. VÚB banka, pod ktorú patrí Quatro hovorí, že ak klient mešká so splátkou niekoľko dní a vyrovná ju v tom istom mesiaci do 20. dňa, záznam nejde do registra. Ak mešká hoci aj deň a dlh vyrovná po tomto termíne alebo až v nasledujúcom mesiaci, už sa to v registri objaví.

egonsk
26. feb 2024

quattro je nebankovka, takze v nebankovom sa zapis vyskytne. Banka by na nebankovy nemala s vahou prihliadat, ked budes brat v banke nejaku pozicku. Ale ajtak o rok to budu ignorovat uz, ak sa to teda nebude uz opakovat.
Zoznami su neverejne, iked mozes si zaplatit vypis ak by si sa tam chcela najst.