Budem mať vyplatenú maródku?

radusanight
8. nov 2013

chcela by som poradiť minulí mesiac mi skoncila po roku zmluva este ako zamestnankina som sla na Pn riziková, teraz niesom zamestnanec ale som na Pn cey socialnu poisťovnu dostanem normálne zaplatené ako Pn?

anicka0618
8. nov 2013

veľmi dobrá otázka, ja to tiež akurát riešim. mne končí zmluva teraz koncom mesiaca a tiež som tehotná na PN. A teraz neviem čo ďalej. Či mi zmluva bude trvať až kým nenastúpim na materskú, alebo teda budem musieť ísť koncom novembra sa ísť zahlásiť na úrad práce? Budem rada ak nám niekto poradí.

radusanight
autor
8. nov 2013

no na úrad práce ťa nezoberú kým si na PN ked už niesi zamestnana to ze mi PNka pokračuje aj po skončení zmluvi to vlasne socialna poistovna vedie až dokedy nedonesiem papier o ukončení Pn ale peniaze či dostanem a či mám normálne ako nárok na nejaké som sa tam zabudla opýtať.

trulinka
8. nov 2013

ahojte, som na tom ako vy. Mam zmluvu v robote na dobu urcitu, ktora mi konci prave tento mesiac. Od 1.10. som stale na PN, nakolko som bola na umelom oplodneni a teraz som v 7 tt. Dnes som sa bola pytat priamo na urade prace, ze co bude so mnou, ci sa mam v novembri prist nahlasit a povedali, mi, ze urcite nie, ze ja som v ochrannej lehote a aj ked uz nebudem zamestnana, skonci mi prac. zmluva 30.11, tak budem vraj nadalej dostavat marodku az do porodu. Som dost prekvapena, som myslela, ze ked mam zmluvu na dobu urcitu, budem teraz nezamestnana, tehotna a bez akehokolvek prijmu, nakolko podpora by mi este nevysla. Este sa v pondelok pojdem opytat do prace, ze co mi oni povedia....Len ze je dolezite, aby lekar tu PN-ku neprerusil, ze ma byt plynula, lebo vtedy s tym mozu byt problemy.....