Zdravím, je pravda že sa majú rušiť detské účty v tatrabanke? Nikde som sa nič take nedočítala ani mi neprišla žiadna sprava o tejto informácii. Teraz mi však kamoška hovorí že si mám rychlo zriadiť nový účet lebo detské rušia.
No veď práve, nikde som som nevidela ani žiadny članok o tom, preto radšej sa tuto spýtam a zavolam pre istotu aj do banky. Lebo rodičak si posielam na synov účet detský a bol by pruser ak by sa to malo rušiť a neviem o tom.
Nemám túto informáciu, že by sme mali rušiť detský účet, ale robím na inom oddelení, nie s retailovými produktmi. Ale teraz sme spustili novú aplikáciu k detským účtom, myslíš, že po tejto investícii by sme tento produkt rušili?
preco by sa mali rusit detske ucty? :DDD vobec nie, prave ten ucet konecne zacali modernizovat...
nemyli si to s vkladnymi knizkami? tie sa davno rusia postupne myslim... aspon sa rozprava o tom (z praxe neviem, nemam)...
Ja som volala do tatrabanky kde mi povedali že detské účty sa nerušia ale vkladné knižky sa budú rušiť A kamoška tiež volala do Tatrabanky kde jej povedali že detské účty sa budú rušiť a vydávať sa karty budú až od 6 rokov čomu nechápem. Dokonca pred mesiacom mi kvôli strate vydávali novú kartu synovmu detskému účtu
Detský účet vieš otvoriť na rodné číslo kedykoľvek. Kartu k účtu dostane dieťa až po dovŕšení 6 rokov. Vkladné knižky sa už dávno nevydávajú, postupne sa ukončujú, ak už aj nie sú ukončené a ostali len tie “stratené”, nezrušené. Kamarátka podľa mňa sama nerozumie - ako môžu zrušiť detský účet a zaroveň vydať kartu dieťaťu od 6 rokov?
Akože nechápeš prečo kartu až od 6 rokov? Myslíš, že dvojročné dieťa si pôjde niečo kúpiť a platiť kartou? Je to detský účet pre deti, zrejme preto, vieš, až tie deti budú chápať používaniu karty.
@gab1sol prosim viete mi poradit, keby som chcela ten detsky zrusiť uplne? Ide to aj online?
@lenkahmirova pozrela som teraz v appke u seba a nevidím tam takú možnosť. Či je to možné v IB cez počítač, to neviem, neskúšala som to nikdy… Odporúčam zavolať na Dialóg, tam určite poskytnú informácie. 😉
Neverím, teraz dávali odmeny za zriadenie účtu, podľa mňa blbosť