Bude sa rušiť detský účet v Tatra banke?

29. apr 2024

Zdravím, je pravda že sa majú rušiť detské účty v tatrabanke? Nikde som sa nič take nedočítala ani mi neprišla žiadna sprava o tejto informácii. Teraz mi však kamoška hovorí že si mám rychlo zriadiť nový účet lebo detské rušia.

luliu
29. apr 2024

Neverím, teraz dávali odmeny za zriadenie účtu, podľa mňa blbosť

autor
29. apr 2024

No veď práve, nikde som som nevidela ani žiadny članok o tom, preto radšej sa tuto spýtam a zavolam pre istotu aj do banky. Lebo rodičak si posielam na synov účet detský a bol by pruser ak by sa to malo rušiť a neviem o tom.

gab1sol
29. apr 2024

Nemám túto informáciu, že by sme mali rušiť detský účet, ale robím na inom oddelení, nie s retailovými produktmi. Ale teraz sme spustili novú aplikáciu k detským účtom, myslíš, že po tejto investícii by sme tento produkt rušili?

simca06022011
29. apr 2024

preco by sa mali rusit detske ucty? :DDD vobec nie, prave ten ucet konecne zacali modernizovat...

simca06022011
29. apr 2024

nemyli si to s vkladnymi knizkami? tie sa davno rusia postupne myslim... aspon sa rozprava o tom (z praxe neviem, nemam)...

autor
29. apr 2024

Ja som volala do tatrabanky kde mi povedali že detské účty sa nerušia ale vkladné knižky sa budú rušiť A kamoška tiež volala do Tatrabanky kde jej povedali že detské účty sa budú rušiť a vydávať sa karty budú až od 6 rokov čomu nechápem. Dokonca pred mesiacom mi kvôli strate vydávali novú kartu synovmu detskému účtu

gab1sol
29. apr 2024

Detský účet vieš otvoriť na rodné číslo kedykoľvek. Kartu k účtu dostane dieťa až po dovŕšení 6 rokov. Vkladné knižky sa už dávno nevydávajú, postupne sa ukončujú, ak už aj nie sú ukončené a ostali len tie “stratené”, nezrušené. Kamarátka podľa mňa sama nerozumie - ako môžu zrušiť detský účet a zaroveň vydať kartu dieťaťu od 6 rokov?

ekira1
29. apr 2024

Akože nechápeš prečo kartu až od 6 rokov? Myslíš, že dvojročné dieťa si pôjde niečo kúpiť a platiť kartou? Je to detský účet pre deti, zrejme preto, vieš, až tie deti budú chápať používaniu karty.

ka_ty2
Autor odpoveď zmazal
Zobraz