Booking 2x platba

monkka21
14. aug 2023

Ahojte,snáď poradíte.11.8.my bola stiahnutá plánovaná platba ,ktorá bola dohodnutá.Dnes som pozrela môj IB a mám to stiahnuté ale aj daľsiu platbu v rezervovaných strhnutú.Stalo sa vám niekedy,že vám to strhli 2x?Pozerala som booking ale nič som tam v centre pomoci nenašla.Ďakujem za každú radu.

midka
14. aug 2023

nemala si ju najskor len v rezervaciach, teda nie v hlavnych obratoch,, a teraz sa ti presunula z rezervacie/ tie su stiahnute a prejavia sa v zostatku/ do beznych pohybov na ucte?,, ci celkovy zostatok,ti klesol o dvojnasobnu sumu?

t1nusa
14. aug 2023

@monkka21 predpokladám, že si mala sumu najprv rezervovanú a až potom ti ju stiahli, ale nezrušili z rezervovaných 😊 kontaktuj banku nech ti preveria blokáciu na účte

janai1
14. aug 2023

@monkka21 v rezervovaných to hlavne nie je strhnuté.
na bookingu sa mi to nestalo ale pri objednávke z DM. Platba bola v rezervovaných, následne ju znovu stiahli a rezervácia sa uvoľnila asi po týždni. Reálne mi teda na účte ten týždeň "chýbala" rovnaká suma 2x

drobcek17
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zuzkavladko
15. aug 2023

Moj muz to akurat riesi, bol na sluzobke a za jednu rezervaciu mu stiahli zo sluzobnej karty az tri platby. Na recepcii v hoteli mu s tym nevedeli poradit, im ze prisla len jedna platba. Riesi to cez booking, vypisal formular Riesenie sporov, ktory najdes v tvojom profile. Este v ten isty denn sa mu ozvali, celkom rychlo prebiehala komunikacia.

monkka21
autor
15. aug 2023

@midka no 11.8.mam platbu zrealizovanu 140e a tak isto aj rezervacie 140e ale kedze tam uz tolko nebolo stiahlo ma tam do minusu takze určite mi stiahlo 2x.

tehotna40
15. aug 2023

Stalo sa mi to raz už aj normalne pri nákupe v tescu. Zavolala som do banky a do 3 dní vrátili na účet.

kiwi3
15. aug 2023

@monkka21 na bookingu je niekde moznost, ze mozes rozporovat platbu. robila som to, ked mi ubytko nevracalo za zrusenu zaplatenu rezervaciu.

monkka21
autor
15. aug 2023

Ďakujem za rady,volala som do banky.