Ahojte chcem sa opytat ci niekto nevie kedy Socialna poistovna vyplaca-vyplati bolestne po PN myslim tie peniaze co vam lekar vystavy papier s bodmi.Aka je lehota na vyplatenie bolestneho po odovzdani posudku lekara do poistovne lebo to nikde nemozem najst aky cas si na to oni vyhradzuju.Za kazdu odpoved vopred dik
@dezire1000 fuuu pocujem prvy krat o bolestnom zo socialky. Mozno sa mylim,ale ten papier s bodmi sa vystavuje pre komercne poistovne,s ktorymi mas uzavretu urazivu poistku. Alebo potom na uznanie invalidity. Ci nie?
@dezire1000 ano,za 17dni v septembri by si mala dostat vyplatenu pn v oktobri.
@karolinka2010 nie nie normalka Socialna poistovna.Som myslela ze sa za posledny mesiac vyplaca normalne.To nie ja ale priatel by mal dostat 🙂
@karolinka2010 myslis bolestne pri pracovnom uraze ? Ale kazdopadne, niekedy to trva aj 2-3 mesiace.
@minuskad ano ano pri uraze pracovnom
@dezire1000 oni tam maju cas na vsetko, cize by som s tymi peniazkami tak skoro neratala. ale mozno niekedy su svetle vynimky 🙂
@minuskad no pekne od nich ale ked oni nieco chcu tak aby hned to bolo.Skoda lebo ked to je ze 2-3 mesiace tak sa asi dockame az v januari
A este som zabudla dodat ak PN skoncila 17.09.2016 tak v oktobri este posielaju nemocensku davku?