Bežný účet

21. okt 2024

Ahojte,v januari mi konci v Unicredite desatrocne obdobie, kedy mi banka garantovala urcite vyhody na ucte - ucet zadarmo,vybery z bankomatov ktorejkolvek banky zadarmo ( aj v zahranici, tusim vramci EU) tak sa zacinam obzerat po nejakej inej moznosti, kde budem mat ucet...neviete poradit, kde sa to teraz oplati? Vdaka

rozculena
21. okt 2024

mBank,všetko zadarmo,iba výber z bankomatu,ak je menší ako 70eur,tak sa platí,ale kolko neviem,ja vyberám viacej ako 70..........

ak_tak0202
22. okt 2024

Fio toto spĺňa

mirola
22. okt 2024

mBank je ale bezhotovostná banka, co je pre mna dost blbost..vlozit si hotovost je teda komplikované

autor
22. okt 2024

Dakujem kocky

maranco
22. okt 2024

FIO máš účty, karty, vklady/výbery cez bankomaty/pobočku všetko bez poplatku a podmienok a navyše máš tam okamžité platby a sporiaci účet 2.50% bez viazanosti, vieš z neho kedykoľvek vyberať.

Výbery hotovosti
S platobnými kartami Visa máte neobmedzené výbery zadarmo zo všetkých bankomatov po celom svete.
S platobnou kartou Mastercard máte každý mesiac 2 výbery zadarmo z akéhokoľvek bankomatu na svete

rozculena
22. okt 2024

@mirola toto ma nenapadlo,keďže máme ešte aj slsp,ale vyguglila som

Ako vložím peniaze na moje mKonto?
Vklady je najlepšie vykonávať bezhotovostným prevodom, napríklad požiadať zamestnávateľa o zasielanie mzdy priamo na účet v mBank.

Hotovostné vklady v prospech svojho účtu mKonto môžete vykonať hneď niekoľkými spôsobmi:

vkladom hotovosti na svoj účet v inej banke a následne prevodom v prospech účtu mKonto,
vkladom hotovosti na pobočke ktorejkoľvek banky priamo v prospech mKonto, v prípade ak túto službu banka poskytuje
vkladom na ktorejkoľvek pošte formou Poštového peňažného poukazu typu R.

čiže vložíš do inej banky presne tak ako keby to bola mbank

mirola
22. okt 2024

@rozculena nie nie je to take jednoznacne... posles na ucet.. ak to banka umoznuje a ty v nej nevedies ucet... platis poplatok pri 700 euro som raz platila 10 co je dost