Bankové produkty na sporenie

ivanka117
10. jan 2018

Zdravím Vás žienky, chcela som sa spýtať či máte niektorá skúsenosti s bankovými produktmi na sporenie pre deti, v ktorej banke je najvýhodnejší úrok. Ďakujem pekne Ivana.

zalka
10. jan 2018

Pozri sa na produkt PSS Lišiak , dá sa šporiť a je tam úrok 0,3%

belllinka
10. jan 2018

Tie uroky su take male, ze ti nepokryju ani vysku platby za vedenie uctu.

misicka902
10. jan 2018

Myslím že Lišiak má vedenie účtu bez poplatkov, aspoň tak to bolo keď som si ho tak pred rokom zakladala. Pre syna sme založili klasické stavebné sporenie, tam tiež nie sú extra vysoké výnosy, ale aspoň niečo.

zalka
10. jan 2018

@misicka902 presne tak , nemá poplatky za vedenie účtu, peniaze sú k dispozícii stále, a je tam pomerne slušný úrok ... vyšší ako majú rôzne šporiace účty v bankách.

hettinka
10. jan 2018

V primabanke je sporenie k účtu a účet je pre deti zdarma. My to nevyužívame, sporíme na stavebnom sporení. Výnos nie je veľký, ale je tam aj štátna prémia a v budúcnosti možnosť vziať si výhodný úver.

petramok
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zalka
31. jan 2018

@hettinka sleduj, majú sa meniť podmienky ohladom sporenia detí a štátnej prémie v stavebnom sporení, chcú to zrušiť

hettinka
31. jan 2018

@zalka nám konci v decembri stavebné sporenie, peniaze vyberieme a uvidíme, čo ďalej, podľa podmienok.

zalka
31. jan 2018

@hettinka ja len že som čosi postrehla kdesi v telke ... že vymýšlajú ...

wejka333
7. sep 2018

A nerozmyslala si nad sporenim vo fondoch?tam mas urok v priemere 6% ...ak chces napis mi 🙂

petramok
14. sep 2018

@ivanka117 daj si conseq 6% minimum urok a velky zisk robim tieto sporenia pre mladych a deticky aj ja to mam pre syna