Dobrý deň chcem sa opýtať v piatok som dostala materskú 400 som si chcela vybrať ale bankomat mi o 100 dal menej volala som tam v piatok povedali mi ze mam počkať do pondelka dnes som volala naspäť a povedali mi ze mam ešte počkať ze sobota a nedeľa sa neráta.. co myslite vrátia mi tie 100 naspäť alebo budem o 100 mínus moja chyba to nebola ale chyba bankomatu akože nechápem prečo práve mne sa to stalo
@sabinka147 čiže ty si zadala výber 400, toľko ti aj odišlo z účtu, ale bankomat vydal len 300? Určite vrátia, bankomat registruje, koľko peňazí vydal. Takže ak vydal 300, zistí to banka. Bol to bankomat tvojej banky?
@sabinka147 mne raz bankomat nevydal vôbec a bolo to veľká suma. Išla som do banky spísať reklamáciu. Potom mi to prišlo na účet, ale už si nepamätám, ako dlho to trvalo. A pritom z účtu to odrátené bolo, myslím 🙈
Podstatné je to, koľko ti odrátalo z účtu.
@melanta ja mam poštovú banku a bankomat bol VÚB zadala som si vyber 400 a bankomat mi dal 300 a v sms mi prišla ze som vybrala 400
@ibrunova áno odratalo
@zuzuliennka1 nie nič nevipisal
@sabinka147 ja mam tiez postovu banku, a mne bankomat inej banky na jeden vyber da max 200€, musim hned urobit druhy vyber na dalsiu sumu ak potrebujem. Samozrejme kazdy vyber platim 4€. Ale ak ti to odislo z uctu, su o tom transakcie, musia ti to vratit.
Mala si hneď v piatok spísať reklamáciu, choď dnes do banky a rieš.
Mne raz bankomat nevydal peniaze vôbec ale z účtu odrátal. Je to už aj 20 rokov a išlo skoro o celú vtedajšiu výplatu. Bankomat bol už neviem tuším VUB a účet som mala v poštovej banke. Bankomat bol vo firme kde som pracovala a bol víkend. Hneď v pondelok som išla do banky aj na poštu a len si ma posielali od jedného k druhému. Samozrejme som podala reklamáciu, dlho trvalo ale peniaze mi vrátili, boli tam akosi zaseknuté. Sa čudujem že niekomu po mne nedalo viac.
@januska12323 ja som tam volala a povedali mi ze mam počkať 2 dní do pondelka keď nepríde mam ísť na pobočku no ja som išla do meste a tam je ta pobočka US zrušená tak som zavolala naspäť a povedali mi ze sobota nedeľa sa neráta iba pracovné dni ze možno mi nabehnú tie 100 naspäť ze mam ešte počkať no ja neviem ani ako mam ďalej postupovať
@sabinka147 určite osobne spísať reklamáciu.
@lukbe vraj prima banka je spojená s poštovou bankou neviete o tom niečo náhodou lebo tu zrušili pobočku ..
@sabinka147 neviem, treba sa tam asi ísť spýtať.
@sabinka147 budu preratavat hotovost z bankomatu, tak na to pridu. Preto sa na to caka. Treba ist a spisat tu reklamaciu, aby si to mala aj cierne na bielom podla mna, neviem coi ti na infolinke povedali, ci to on nahlasili vubcke.. predpokladam, ze ta sa sama stara o svoje bankomaty, pri prepocte nebudu predsta vediet kto vybral menej (?? nviem ako? mozno budu... )
@sabinka147 ved chod do svojej banky a tam spis reklamáciu.
Mne sa to raz stalo, ale asi hneď o polhodinu mi prišla sms, že mi peniaze vrátili.
@ibrunova a to si dávala do toho bankomatu kde máš banku?
@sabinka147 vyberala. A áno
Neexistuje že zadáš 400 eur bankomat TI dá 300 eur. Vždy si pred bankomatom ratám peniaze či mi vydal správne. Ako si si to nespočítala. Bankom TI da vždy len toľko koľko si naťukáš. Nikdy nie viac alebo menej. Koľko máš denný limit. Lebo ak máš denný limit 300 eur 400 ti nedá. AK si vybrala tak si neskontrolovala koľko máš eur v ruke. To sa počíta vždy. Myslím si či nemáš nastavený limit v banke to znamená že koľko môžeš na deň vybrať peniaze. A ak máš inú banku a v inej si vyberala tak môže tam niečo biť.
Neboj sa. Na bankomate robia inventarizaciu hotovosti. Oni pri preratani zistia ci sedi ci nesedi. Ale zadaj dsi oficialnu reklamaciu pisomnou formou.
@alickapusinka limit je nastaveny na karte a je jedno, kde vyberas. Jej stiahlo 400 e, takze urcite ma limit vyssi. Treba spisat reklamaciu, da sa aj telefonicky a oni to presetria.
@sabinka147 a nezabudla si ich tam?
@sabinka147 dobre si ich vytiahla všetky bankovky?
Ešte mi napadlo, že bankomat má nastavený maximálny počet bankoviek, ktorý môže vydať. Ak si napríklad chcela 400 € a bankomat mal už len menšie bankovky, napr. 10eurovky,tak ti mohol dať reálne menšiu sumu. A dnes cez pracovný deň ostatok pripísať nazad na účet.
@sabinka147 nevypisal bankomat nejaku chybu, napr. ze v nom uz nie su peniaze? Ty si zadala vyber 400 a vydalo ti 300, tak? Banka by o tomto pohybe mala mat info