Ahojte, bratovi dnes prišlo mailom z Tatre výpoved na účty.
Zajtra ide na pobočku ale s týmto sme sa prvý krát stretli a chcem sa opýtať, aké dôvody môžu byť?
Dôvod v maili nie je uvedený.
Brat je normálne zamestnaný, čiže všetko si na čas, ukážkovo platí.
Urcite to nebol mail z tatrabanky, ale nejaky pofiderny pokus o podvod. Skontroluj mailovu adresu, z kt to prislo.
vypoved zmluvy urcite nechodi mailom 🙂 takze suhlasim s nazormi vyssie
z akeho e-mailu mu to prislo?
@cubos vypoved zo strany banky posiela banka postou. Mailom si viem rpedstavit poziadavku na navstevu pobocky, ak banke chybaju nejake informacie.
Je pravda, ze moze ist aj o podvod, ak tam zaroven chcu nejake jeho prihlasenie.
A banka bezne vypoveda ucty klientom, pokial nevyhovuju jei politike, alebo aktualne nemozu mat ucty ludia ruskej narodnosti, napr.
Alebo banke chybaju nejake udaje o klientovi, kde ma sama zakonnu povinnost, tyka sa to hlavne toho, za akym ucelom ma klient produkt otvoreny, na co ho vyuziva
Zdá sa byť ako realny mail a aj notifikácia do aplikácii mu prišla tiež akurát teraz o téj zmluve o výpovedi.
Čiže zdá sa to byť reálne. 🙂
@stanislavicenka toto som nevedela.
Zajtrá pojde na pobočku sa o tom informovať.
Zatial som sa stretla len s tým že banka klientov láka a nie že ím dáva výpovedné zmluvy 😊
@cubos presnu odpoved nedostane. To nie je povolene. Jednoducho tato banka nechce mat tohto klienta. Klient si moze vybrat Inu banku na svoju cinnost
@stanislavicenka fakt nedostane odpoveď? 🤔
Lebo fakt podľa mňa nie je dôvod.
Ako hovorím, tam mu chodí výplata a ukážkovo si platí všetko, žiadne zameškané platby.
Má 22r prvé zamestnanie.
Nie je problém ísť do inéj banky ale dôvod by bolo dobre vedieť 😊
@cubos a prisiel email realne z tatrabanky?