Banka - zmluva o výpovedi

cubos
8. dec 2023

Ahojte, bratovi dnes prišlo mailom z Tatre výpoved na účty.
Zajtra ide na pobočku ale s týmto sme sa prvý krát stretli a chcem sa opýtať, aké dôvody môžu byť?
Dôvod v maili nie je uvedený.
Brat je normálne zamestnaný, čiže všetko si na čas, ukážkovo platí.

kaktusik007
8. dec 2023

@cubos a prisiel email realne z tatrabanky?

milanemila
8. dec 2023

Urcite to nebol mail z tatrabanky, ale nejaky pofiderny pokus o podvod. Skontroluj mailovu adresu, z kt to prislo.

petamich
8. dec 2023

vypoved zmluvy urcite nechodi mailom 🙂 takze suhlasim s nazormi vyssie

crazy_cat_lady
8. dec 2023

z akeho e-mailu mu to prislo?

stanislavicenka
8. dec 2023

@cubos vypoved zo strany banky posiela banka postou. Mailom si viem rpedstavit poziadavku na navstevu pobocky, ak banke chybaju nejake informacie.
Je pravda, ze moze ist aj o podvod, ak tam zaroven chcu nejake jeho prihlasenie.
A banka bezne vypoveda ucty klientom, pokial nevyhovuju jei politike, alebo aktualne nemozu mat ucty ludia ruskej narodnosti, napr.
Alebo banke chybaju nejake udaje o klientovi, kde ma sama zakonnu povinnost, tyka sa to hlavne toho, za akym ucelom ma klient produkt otvoreny, na co ho vyuziva

cubos
autor
8. dec 2023

Zdá sa byť ako realny mail a aj notifikácia do aplikácii mu prišla tiež akurát teraz o téj zmluve o výpovedi.
Čiže zdá sa to byť reálne. 🙂

cubos
autor
8. dec 2023

@stanislavicenka toto som nevedela.
Zajtrá pojde na pobočku sa o tom informovať.
Zatial som sa stretla len s tým že banka klientov láka a nie že ím dáva výpovedné zmluvy 😊

stanislavicenka
8. dec 2023

@cubos presnu odpoved nedostane. To nie je povolene. Jednoducho tato banka nechce mat tohto klienta. Klient si moze vybrat Inu banku na svoju cinnost

cubos
autor
8. dec 2023

@stanislavicenka fakt nedostane odpoveď? 🤔
Lebo fakt podľa mňa nie je dôvod.
Ako hovorím, tam mu chodí výplata a ukážkovo si platí všetko, žiadne zameškané platby.
Má 22r prvé zamestnanie.
Nie je problém ísť do inéj banky ale dôvod by bolo dobre vedieť 😊

melanta
8. dec 2023

@cubos pracovník na pobočke mu dôvod isto nepovie, lebo to ani nebude vedieť. Ale ak banka sama od seba klientovi zruší účet, tak má na to vždy vážny dôvod. A ver, že také veci o bratovi nevieš preto, že sa nimi určite nechváli.

cubos
autor
8. dec 2023

@melanta keď by mal čo tajiť tak by mi o tomto ani nepovedal, zameni by si banku a koniec 😁
Keď by ból nezodpovedný tak tu ani nepíšem a viem že si je za to sám na vine ale ho poznám a pýtam sa na dôvody 🙂

ekira1
8. dec 2023

@cubos a nemá študentský účet? Určite je to výpoveď bežného účtu?

timlubka
10. dec 2023

@ekira1 Aj podla mna mu rušia študenský účet

maranco
10. dec 2023

@cubos zistil niečo na pobočke?