Ahojte, ma niekto skúsenosti so zahraničnou bankou revolut?.
@edithp Aj ja ju mam uz asi 3 roky a zatial som spokojna, co konkretne by Ta zaujimalo? Ja som si ju zakladala kvoli bezplatnym vyberom z bankomatu v zahranici (nie teda uplne vsade, ale dopredu Ta to upozorni, ak je tam poplatok) a kvoli nakupom na internete.. inak aplikacia je velmi pekna a prehladna.
@edithp ja ju mám, je výborná, účet je zdarma, sú tam výhodné kurzy mien a hlavne čo sa mi najviac ráta dá sa tam investovať do kryptomien
@janulienocka pouzivas aj investovanie do kryptomien? ja som to uz viakrat obkukavala, ale dajak som nenabrala odvahu, lebo sa v tom nevyznam 😂 aj sa Ti na tom podarilo daco zarobit?
@avril299 to bola taká trochu náhoda že som dostala peniaze od rodičov na Vianoce a švagor povedal že na revolute si kúpil bitcoin tak som si povedala že skúsim však možno motyka vystreli, dala som tam dvesto a teraz tam mám 400 takze fajne 😁
@janulienocka super 😀 tak nech Ti to pekne rastie, mozno sa aj ja k niecomu odhodlam 😀
Nie, po pravde som o nej nikdy ani len nepocula
@ramzes1980 zháňam info pre sesternicu,...ma exekúciu na Slovensku, tak by chcela vedieť, či by jej mohol exekútor siahnuť aj na takýto úcet.
@jeronymo V revolute pri obchodovaní kriptomenami je potrebné podať daňové priznanie?
@laskamojajeidna ja si myslim, ze nie len zisk z kryptomien ale aj z akcii treba zdanit
@jeronymo pýtam sa, lebo som sa nikde nedočítala či treba a či nie.....a vlastne aj prečo? Berie sa to u nás ako živnosť? Keď sa to zdaňuje?
Ahojte, revolut využívam aktívne každý deň vyše roka - aj ako banku, aj na investovanie do akcií , aj na investovanie do bitcoinu, mám tam aj sporiaci účet (vault) a dokonca aj ten najvyšší memebership Metal plan. Na založenie netreba žiadnu inú kartu z druhej banky. Stačí si online založiť účet- bude sa treba odfotiť a pridať svoje rodné číslo. Potom možno pridávať peniaze (tzv.funding) buď priamo z karty- ja mám napríklad pridané dve karty alebo prevodom na revolutový iban účet (začína LT).
Ak máte iné otázky kľudne napíšte. Čo sa týka investovania, spravila som krátke video k revolutu na youtube :
Zdravim ludia pomozte
Mam revolut z nicoho nic mi obmedzili ucet
Ako ho odblokujem popripadne kolko trva kim mi agent ho odblokuje dakujem velmi
Ahojte, prosím vás chcela by som si dať svoje peniaze do tejto banky, skoro vobec sa v týchto veciach nevyznám, byvam v Skalici a netuším, či je tu v okolí nejaká takáto banka, skúsim si vygoogliť. Chcem sa spýtať, je jednoduché sa potom orientovať v tej aplikácii, internet bankingu? Lebo mala som čo robiť, aby som sa to naučila v mojej UniCredit banke 🙂 ďakujem za info
@zvieratko31 V Skalici nie - najbližšie v Litve.Peniaze sa dajú presunúť z účtu v inej banke, alebo kartou.Ked tak IP.
@niekto2hy ďakujem, určite napíšem, len som mala dnes rannú a čaká ma ďalšia, velmi skoro vstávam. Tak pravdepodobne zajtra neskôr by som napísala.
@ramzes1980 Aspoň neklam.
@ramzes1980 Zadarmo to nie je, musí splniť podmienky...
@edithp snúbenec ma túto banku a je veľmi spokojný 🙂