Potrebujem rada prosím, chcem zobrať úver a nechcú mi ho dať v banke lebo som mala raz úver a som v registere úver je už splatený mám ešte vôbec šancu???? ☹
ale ja potrebujem úver teraz
A čo akože mi teraz s tým? Buď počkáš, kým sa to z registra vymaže, alebo sa modli, a vyhraš v Sportke.
@mimik28 predsa som nasla nejaky clanok takze este mozno je sanca,za pokus nic nedas http://www.pozicka.sr/ste-v-uverovom-registri-p...
v registri budes 5 rokov od splatenia. a nevymazes sa z neho. zo solusu sa da, poziadas, ale CERD a podobne, tam budes 5 rokov a neurobis s tym nic a nepomoze ani odvolanie spracovania osobnych udajov. skusi si zarobit. ja som v registri, nikto mi nic neda a len v tejto situacii som prisla na to, ze sa da zit aj bez uverov, poziciek a bla bla bla. si proste viem zarobit cash ak nieco potrebujem.
a nemáš partnera ,že by si to vzal on ? u Nás to je tak ,že muž má záznam /vymaže sa to po5 rokoch / čiže hypo riešim cez seba..
Ak mate prijem urcite vam uver daju...skuste sberbank tam prejde 95% ziadosti....ale pokial je ten uver splateny a nebolo to tam az take velmi hrozne tak myslim ze by to mohlo prejst v hociktorej banke okrem CSOB stavebna sporitelna tam to beru prisne.....
ja som zo Zvolena a moje číslo je 0911880337 ďakujem veľmi pekne
@anavi_03 ak majú príjem to jej nepomôže ani keby mala neviem aký vysoký. Nakoľko má zápis na čiernej listine ktorá sa maže po 5 r tak nedostane ani na cukriky dovtedy zo žiadnej banky.
@snazilka1983 zalezi co ma v registri... ak len omeskanie splatky, da sa to riesit v istych bankach
@mimik28 v registri mate omeskania splatok /ak ano, kolko omeskani/ alebo ste mali uz spoplatneny uver?
@snazilka1983 my sme tiez nemali cisty register a bez problemov nam presli dost vysoke uvery....a su tam zaznamy aj starsie aj novsie a vo vacsine banka vobec s tym nebol problem...zalezi aj na pracovnicke aky ma pristup k ziadosti a aky zaznam v registri ma klient...
@anavi_03 tak to máte hodne zvláštne lebo som bola na nie jednom školení o úveroch nakoľko si to moja práca vyzadovala a vždy takto hovorili.
@snazilka1983 treba skusat a vzdy je vsetko riesitelne 😊
@susaanka len si davajte dobreho bacha aj s manzelom
Manzel mal tiez zapis v registri a brali sme 25t.A dali nam v stavebku.Ale neriesili sme si to sami banky ho zamietli.Robil nam to financny poradca.
@mimik28 ty by si pozicala niekomu vlastne peniaze keby si o nom vedela ze niekedy v minulosti svoje dlhy neplatil? skus sa na to pozriet takto, to je pohlad banky na vec. Mozno to nie je prijemne, ale je to tak. A to ze to zalezi od ochoty bankovej pracovnicky je riadna blbost ved ona nerozhoduje o tom co sa schvali a co nie... Ale nepises aky bol problem ktory je v registri ani kedy a ako sa to doriesilo a bez toho je tazke poradit co s tym... Dalej zalezi aj od toho aky uver teraz potrebujete myslim vysku uveru a cim ste ochotny sa zan zarucit... Vsetky tieto veci rozhoduju o tom, ci ti banka pozicia alebo nie... A samozrejme od typu a vysky vasich aktualnych prijmov... Bez tychto info je tazko radit...
@celasapremenim akeho bacha? Na co?
@susaanka ja poznam taku v registri, co je taky typ cloveka, ze este aj inteligenta dokaze namocit do podvodu
@celasapremenim chapem 😉 nie nie na to by sme sa nedali.
Ahoj, mas sancu - je potrebne blizsie analyzovat situaciu. Zaznam z registra zmizne ale trva to niekolko rokov. Daj mi vediet ak este potrebujes pomoct
potrebujem zatiaľ riešim SLSP a dnes mám ísť do Sberbanky ale neviem či dačo vybavím
Ahojte mám tiež záznam precerpany debet a chcel by som vyplatiť kreditky co som mal z bývalou a platiť iba jednu pozicku nájde sa tu nejaké dobrý finančný poradca,vďaka za odpoved
Je to smutné, ale takýchto ludi coraz viac pripuda. Pomaly kazdy 3 .clovek ma exekuciu,alebo je proste neuverovatelny. Urcite to nezalezi od pracovnicky banky. Uvery, samotne ziadosti, schvalovanie, cerpanie maju svoje pravidla a postupy. Nic nie je len tak. A samozrejme, ze banky su opatrnne, nepožičaju peniaze neplaticom. Kto z nas by požičal ? Najhorsie je, ze ludia si toto neuvedomuju, ze tam a tam napr. kedysi neplatili a potom su smutní, ked napr. nedostanu nikde hypoteku. Potom vyplakavaju a nadavaju kade chodia. Vidim to dennodennne.
@mimik28 Tusim, zopar rokov to tam este bude, asi 5 rokov, nie som si ista, potom mozes poziadat o zmazanie.