Banka mi nechce dať úver, lebo som bola zapísaná v registre

mimik28
11. nov 2015

Potrebujem rada prosím, chcem zobrať úver a nechcú mi ho dať v banke lebo som mala raz úver a som v registere úver je už splatený mám ešte vôbec šancu???? ☹

jani_uk
11. nov 2015

@mimik28 Tusim, zopar rokov to tam este bude, asi 5 rokov, nie som si ista, potom mozes poziadat o zmazanie.

mimik28
autor
11. nov 2015

ale ja potrebujem úver teraz

tajka1986
11. nov 2015

@mimik28 teraz sa s tym neda uz nic urobit. Jednine hladat banku ktora by ti povolila cerpat uver aj napriek tomu ale to sanca asi nulova. Nebankovka. Ale to je zly napad

alizee17
11. nov 2015

A čo akože mi teraz s tým? Buď počkáš, kým sa to z registra vymaže, alebo sa modli, a vyhraš v Sportke.

tajka1986
11. nov 2015

@mimik28 predsa som nasla nejaky clanok takze este mozno je sanca,za pokus nic nedas http://www.pozicka.sr/ste-v-uverovom-registri-p...

mawka
11. nov 2015

v registri budes 5 rokov od splatenia. a nevymazes sa z neho. zo solusu sa da, poziadas, ale CERD a podobne, tam budes 5 rokov a neurobis s tym nic a nepomoze ani odvolanie spracovania osobnych udajov. skusi si zarobit. ja som v registri, nikto mi nic neda a len v tejto situacii som prisla na to, ze sa da zit aj bez uverov, poziciek a bla bla bla. si proste viem zarobit cash ak nieco potrebujem.

katka1981
11. nov 2015

@alizee17, hahahahahahahahahaha

janka1989ya
13. nov 2015

a nemáš partnera ,že by si to vzal on ? u Nás to je tak ,že muž má záznam /vymaže sa to po5 rokoch / čiže hypo riešim cez seba..

anavi_03
13. nov 2015

Ak mate prijem urcite vam uver daju...skuste sberbank tam prejde 95% ziadosti....ale pokial je ten uver splateny a nebolo to tam az take velmi hrozne tak myslim ze by to mohlo prejst v hociktorej banke okrem CSOB stavebna sporitelna tam to beru prisne.....

susaanka
13. nov 2015

@mimik28 odkial ste? manzel by sa vam na to pozrel...je hypotekarny poradca, takmer vzdy existuje riesenie 🙂 .

mimik28
autor
13. nov 2015

ja som zo Zvolena a moje číslo je 0911880337 ďakujem veľmi pekne

snazilka1983
13. nov 2015

@anavi_03 ak majú príjem to jej nepomôže ani keby mala neviem aký vysoký. Nakoľko má zápis na čiernej listine ktorá sa maže po 5 r tak nedostane ani na cukriky dovtedy zo žiadnej banky.

susaanka
13. nov 2015

@snazilka1983 zalezi co ma v registri... ak len omeskanie splatky, da sa to riesit v istych bankach
@mimik28 v registri mate omeskania splatok /ak ano, kolko omeskani/ alebo ste mali uz spoplatneny uver?

anavi_03
13. nov 2015

@snazilka1983 my sme tiez nemali cisty register a bez problemov nam presli dost vysoke uvery....a su tam zaznamy aj starsie aj novsie a vo vacsine banka vobec s tym nebol problem...zalezi aj na pracovnicke aky ma pristup k ziadosti a aky zaznam v registri ma klient...

snazilka1983
13. nov 2015

@anavi_03 tak to máte hodne zvláštne lebo som bola na nie jednom školení o úveroch nakoľko si to moja práca vyzadovala a vždy takto hovorili.

anavi_03
13. nov 2015

@snazilka1983 treba skusat a vzdy je vsetko riesitelne 😊

celasapremenim
13. nov 2015

@susaanka len si davajte dobreho bacha aj s manzelom

senka111
13. nov 2015

Manzel mal tiez zapis v registri a brali sme 25t.A dali nam v stavebku.Ale neriesili sme si to sami banky ho zamietli.Robil nam to financny poradca.

senka111
13. nov 2015

@mimik28 ak by ste mali zaujem na kontakt na financneho mozem poskytnut pride k vam domov a je to zadarmo.

rybkanz
13. nov 2015

@mimik28 ty by si pozicala niekomu vlastne peniaze keby si o nom vedela ze niekedy v minulosti svoje dlhy neplatil? skus sa na to pozriet takto, to je pohlad banky na vec. Mozno to nie je prijemne, ale je to tak. A to ze to zalezi od ochoty bankovej pracovnicky je riadna blbost ved ona nerozhoduje o tom co sa schvali a co nie... Ale nepises aky bol problem ktory je v registri ani kedy a ako sa to doriesilo a bez toho je tazke poradit co s tym... Dalej zalezi aj od toho aky uver teraz potrebujete myslim vysku uveru a cim ste ochotny sa zan zarucit... Vsetky tieto veci rozhoduju o tom, ci ti banka pozicia alebo nie... A samozrejme od typu a vysky vasich aktualnych prijmov... Bez tychto info je tazko radit...

susaanka
14. nov 2015

@celasapremenim akeho bacha? Na co?

celasapremenim
14. nov 2015

@susaanka ja poznam taku v registri, co je taky typ cloveka, ze este aj inteligenta dokaze namocit do podvodu

susaanka
14. nov 2015

@celasapremenim chapem 😉 nie nie na to by sme sa nedali.

cashmon
16. nov 2015

Ahoj, mas sancu - je potrebne blizsie analyzovat situaciu. Zaznam z registra zmizne ale trva to niekolko rokov. Daj mi vediet ak este potrebujes pomoct

mimik28
autor
16. nov 2015

potrebujem zatiaľ riešim SLSP a dnes mám ísť do Sberbanky ale neviem či dačo vybavím

piter83
16. nov 2015

Ahojte mám tiež záznam precerpany debet a chcel by som vyplatiť kreditky co som mal z bývalou a platiť iba jednu pozicku nájde sa tu nejaké dobrý finančný poradca,vďaka za odpoved

cashmon
16. nov 2015

@mimik28 v SLSP prejde takmer vsetko, verim ze sa to tam podari aj ked podmienky uveru asi nebudu najvyhodnejsie

mia18112
16. nov 2015

Je to smutné, ale takýchto ludi coraz viac pripuda. Pomaly kazdy 3 .clovek ma exekuciu,alebo je proste neuverovatelny. Urcite to nezalezi od pracovnicky banky. Uvery, samotne ziadosti, schvalovanie, cerpanie maju svoje pravidla a postupy. Nic nie je len tak. A samozrejme, ze banky su opatrnne, nepožičaju peniaze neplaticom. Kto z nas by požičal ? Najhorsie je, ze ludia si toto neuvedomuju, ze tam a tam napr. kedysi neplatili a potom su smutní, ked napr. nedostanu nikde hypoteku. Potom vyplakavaju a nadavaju kade chodia. Vidim to dennodennne.

cashmon
16. nov 2015

@mia18112 ano je to tak ako pises, a samozrejme najlahsie sa k peniazom dostanu ti, ktori ich maju.