Ahojte neviete mi niktora poradiť ako sa mám dostať a kedy k tomu baby boxu? ďakujem
@davidkomiminka22 mne došiel po 15 dňoch od narodenia malej sms kód.. najprv mi volali kvôli tomu, či pri nej môžu evidovať môj email a telefónne číslo čo mám pri sebe uvedené a následne mi poslali kód. Balík prišiel na druhý deň od objednania kuriérom domov.
@davidkomiminka22 mne keď prišiel kód tak mi to poslali a mala som to asi do 2 dni.. nemusí byt prihláška vyplnená, lebo ty si tam poistená a box dostaneš aj keď dieťa poistis inde, keďže máš na to 60 či koľko dni…
@veronika3110 to je blbosť nie?ak to zistia treba to vrátiť .to sa viaže na dieťa nie na rodiča
@dobkovci dieťa je automaticky poistené tam kde jeho matka
@dobkovci veď ale to dostávaš ty v rámci svojho poistenia a áno, kým dieťa nepoistis inde, je starostlivosť atd platená z toho tvojho… takze určite nemusíš nič vrátiť..
formou sms alebo emailu príde kód .. s tým kódom na dr.max objednáte 🙂ale už si nepamätám ako rýchlo to bude .. asi až keď je prihláška vyplnená atď .. tak do týždňa by malo .prípadne si viete zavolať na infolinku dôvery.