Ahojte,
asi pred 2,5-3 tyzdnami som si vsimla ze mam v postovej schranke nejaky list od AXA. Schranku vybera svokra a postu prerozdeluje, ibaze list od AXY sa akosi ku mne nedostal 😠 ... Pre pokoj v rodine som to zatial neriesila. Az vcera som zachytila v TV info ze je 2.pilier znova otvoreny, takze sa chcem opytat, ci tym co su v AXE chodili v spominanom case nejake info listy, alebo nieco v suvise s 2.pilierom.
Do 2.piliera ma zatiahla prave svokra, ktora robi pre istych poistovakov a tak mi nejde do hlavy, aky mala dovod zadrzat a zatajit mi postu, senilna este nie je 😉, zeby zakerna? Nechcem jej krivdit, ale ak to bolo ohladom 2.piliera, zle to pre nu dopadne...
@majkagajka Mne tiež nič neprišlo, a II.pilier je otvorený a mne pre istotu prišlo zo Soc poisťovne. Skôr si to skús prečítať a sama usúď či bol mohla mať na to dôvod. Veď čo ti tam píšu?
@majkagajka Zatial vraj posielal listy len soc. poisovna a VUB-Generaly. Z DSS AXa ti mohol prísť len ročný výpis.
sa sem votriem, aj ja mám a prišlo mi zo soc. poisťovne, čo s tým? ešte som to poriadne neprečítala, ale ak nechcem vystúpiť, treba im posielať ten priložený list naspäť? ďakujeeem
@gabrielasofia Ak nechceš vystúpiť tak netreba riešiť nič. A ak sa necheš rozčúliť ani to neštuduj. To len v Soc. poisťovni majú sklenenú gulu, že už teraz vedia aký budeš mať za 20 rokov dôchodok.
@martuska75 ďakujem za info 🙂 tak to ani čítať nebudem 🙂
Ja mam ale nic mi neprislo nijaky list