Axa 2. pilier

majkagajka
30. mar 2015

Ahojte,
asi pred 2,5-3 tyzdnami som si vsimla ze mam v postovej schranke nejaky list od AXA. Schranku vybera svokra a postu prerozdeluje, ibaze list od AXY sa akosi ku mne nedostal 😠 ... Pre pokoj v rodine som to zatial neriesila. Az vcera som zachytila v TV info ze je 2.pilier znova otvoreny, takze sa chcem opytat, ci tym co su v AXE chodili v spominanom case nejake info listy, alebo nieco v suvise s 2.pilierom.

Do 2.piliera ma zatiahla prave svokra, ktora robi pre istych poistovakov a tak mi nejde do hlavy, aky mala dovod zadrzat a zatajit mi postu, senilna este nie je 😉, zeby zakerna? Nechcem jej krivdit, ale ak to bolo ohladom 2.piliera, zle to pre nu dopadne...

svetluska82
30. mar 2015

Ja mam ale nic mi neprislo nijaky list

ivetlo
30. mar 2015

@majkagajka Mne tiež nič neprišlo, a II.pilier je otvorený a mne pre istotu prišlo zo Soc poisťovne. Skôr si to skús prečítať a sama usúď či bol mohla mať na to dôvod. Veď čo ti tam píšu?

martuska75
30. mar 2015

@majkagajka Zatial vraj posielal listy len soc. poisovna a VUB-Generaly. Z DSS AXa ti mohol prísť len ročný výpis.

gabrielasofia
31. mar 2015

sa sem votriem, aj ja mám a prišlo mi zo soc. poisťovne, čo s tým? ešte som to poriadne neprečítala, ale ak nechcem vystúpiť, treba im posielať ten priložený list naspäť? ďakujeeem

martuska75
31. mar 2015

@gabrielasofia Ak nechceš vystúpiť tak netreba riešiť nič. A ak sa necheš rozčúliť ani to neštuduj. To len v Soc. poisťovni majú sklenenú gulu, že už teraz vedia aký budeš mať za 20 rokov dôchodok.

gabrielasofia
31. mar 2015

@martuska75 ďakujem za info 🙂 tak to ani čítať nebudem 🙂