Baby hľadala som pod lupou ale nenašla. Chcela by som si zobrať auto z aaa auto. No moc sa nevyznám v tom, je výhodnejšie zobrať cez "úver" od nich alebo je výhodnejšie zobrať pôžičku v banke. Snáď niektorá z Vás riešila podobný problém a bude vedieť poradiť, ďakujem
Len to nie !
@martinals nezdá sa mi,žeby si čokoľvek hľadala
https://www.modrykonik.sk/forum/search/?q=AAA auto
@martinals nikdy odtiaľ nekupovat
túto firmu by som obišla naďaleko...
Viac sa to oplati v banke, v AAA riesa cez nebankovky.
Ahoj ja mám od nich auto už 4ty rok. Bez problémov. Myslím že keby boli takí hrozní tak už na trhu niesu - to som si povedala pri kúpe ja. S možno som oen mala šťastie. Ale čo sa týka úveru - nič som s nimi nechcela mat - preistou. Ja som si brala z banky 🙂
@martinals ja som mala aito z AAA a nato auto nemozem nic zle povedat...uz o ich praktikach pomlcim o to tu nejde...urcite je lepsie brat pozicku z banky pretoze ti AAA narubu nenormalny urok bez casu si precitat ich podmienky...
Neprehanajte zeny. My sme v 2006 kupili v Acku 5 rocne auto, ako 17-rocne sme ho este predali. Mam mala tiez od nich auto a aktualne aj kamoska ma odtial auto, nikto sa nestazuje. Zaklad je si dat auto pred kupou skontrolovat v dobrom servise, to je cele.
Ahoj, nebránil by som sa kúpe z AAA, ale ak sa nevyznáte do aút, sú firmy ktoré vám poradia z kúpou auta, že priamo s vami pôjdu na obhliadku auta a pozrú ho. stačí dať do google ,, poradím s kúpou auta,, a hneď si nájdeš rôzne firmy.....určite nekupovať len na základe fotiek :D
@raztovsetkozmizne jasné 🙂, toto už mám vyriešené, ďakujem 😊
@martinals ja som bola tiež proti kupe auta z AAA. nakoniec ma manžel nejako ukecal, že veď sa vyzná a že preveríme si podľa VÍN kilometre a či bolo burane a podobne. Tak sme si auto vybrali, všetko preverili a mame ho už 7 rokov a šľape, nikdy nás nikde nenechala ako auto predtým čo sme mali od súkromníka. Mali sme ho ledva 2 roky, z toho 3x nás nechalo tak, že odtahovku sme volali… Svokor mal tiež od nich auto a slapalo cez 10 rokov, potom tam kúpil ďalšie a tiež ho už ma 3 roky a všetko ok.
Kupovala som 3x cez AAA, 1x som mala uver od home creditu, a 2x cez cofidis, no vzdy som splatila skor.....a auta mam doteraz,ziadne problemy, servisak mi auta prezrel, vymenil oje a filtre...
osobne by som bral radšej úver od banky.
a k rečiam o AAA - väčšinou sa tam dostanú autá od
1. ľudí, ktorí nevedia predať svoje auto (buď si za neho pýta veľa, technický stav nezodpovedá cene a pod)
2. ľudí, ktorým sa nechce handrkovať s ľuďmi na bazoši, ale len odnesu do AAA, tam im dajú smiešnu odkupnu cenu a spokojní idú domov že nemusia nič riešiť
záleží kus od kusu, no ak si si vyhliadla nejaký konkrétny model a je to ten najlacnejší v rámci AAA tak to môže už byť prvý indikátor. každopádne odporúčam si niekoho zobrať so sebou čo aspoň skontroluje podvozok jazdou, pozrie či nie sú úniky kvapalín, ideálne keby mal so sebou aj diagnostiku.
je to tam bohužiaľ veľmi o šťastí pokiaľ si tam auto ide kupovať niekto, kto sa tomu nerozumie
Ku kupe auta z AAA len tolkoto.. je to urcite aj o stasti.. ale faktom stale zostava, ze v AAA aute klamu aj zavadzaju. A je to verejne zname, nechapem ako im to moze tak dlho prechadzat.. asi maju niekoho podchyteneho inak si to skutocne nevien vysvetlit. Mam osobnu aj pracovnu skusenost. Pracovala som pre jednoho dealera novych vozidiel a klientom, ktori kupuju auto sme ponukalu aj vykup. Tieto auta sme zvacsa rovno davali do AAA hlavne tie, ktore boli pre nas nepredajne v horsiom stave.. my sme primarne zarobili na predaji noveho a toto bola cesta. AAA falsovalo dokumenty, historiu a stacalo kilometre.. vzdy sme sa este na tom smiali, ze auto ma zrazu o 80k km menej. Druha skusenost osobna este 9 rokov spat ked som este nemala pracovnu skusenost.. chcela som si kupit MB CLA a v Ackach mali krasny malo najazdene, dobry rok aj cena zhruba o 3k nizsia ako jazdenka v MB. Moj ujo vsak robi v MB tak mi povedal, ze auto preveri. Zistil, ze auto bolo na totalku.. v nemecku, na odpis tazka buracka. 8 mesiacov nejazdilo.. potom ho niekto kupil opravil a objavilo sa v AAA auto na predaj.. ako hovorim tieto praktiky nie su urcite len v AAA aute a urcite su tam aj dobre kusy… ale ja by som radsej kupovala od prveho majitela, sukromnika, ktory sa prevdepodobne o auto ako tak staral a riesila by som financovanie cez banku.
NIKDY NIKDY NIKDY táto firma pre kristove rany,nenašla si o nich nič na nete?????to ozaj?????