Auto na leasing popri exekúcií

hilsen
20. jún 2020

Ahojte všetci chcem sa spýtať že možem zobrať auto na leasing keď že mám exekúciu čo mi o pár mesiacov končí? Ďakujem za každé info

lauralaura777
21. jún 2020

@hilsen nie

s_a
21. jún 2020

🤦‍♀️Najprv vyplatte exekúciu a potom sa predvadzajte drahým autom

iviacik
21. jún 2020

@s_a vzhľadom na to, že aj po splatení exe bude mať negatívny zaznam v uverovom registri, tak skoro leasing ci pôžičku na auto mu nik neschváli..

s_a
21. jún 2020

@iviacik tak az tak sa v tom nevyznám, len ma prekvapila ta nezodpovednosť, ze človek sa dostal do fázy exekučného konania, ani ho ešte nesplatil a uz vymýšľa s ďalšou pôžičkou..

dajana1983
21. jún 2020

@s_a neviem prečo hneď posudzujete,veď ani neviete ako sa do toho dostal.Jeden chce radu a hned moralizujete.

s_a
21. jún 2020

@dajana1983 nesudim nikoho za to, ze ma exekúcie, ale zrejme sa nepoucil, ked chce ďalšie splátky.. Ved auto sa da kúpiť aj za 2000 tak nech si počká a nasetri a ked bude mat všetko splatene a nieco nasetrene, nech si berie lizingy..

ljzozv
22. jún 2020

@s_a ak exekúciu už spláca, tak sa asi už poučil. Áno auto sa dá kúpiť aj za dvetisíc eur, ale koľko doňho potom investuješ, tak si človek už aj nové môže kúpiť - osobná skúsenosť.p

hilsen
autor
24. jún 2020

@s_a A kto sa chce predvádzať s novým autom strčte sa s takýmto kommentom do r.....

hilsen
autor
24. jún 2020

@dajana1983 presne tak... Veď iný čo nemajú robotu tak z nudy kritizujú.

hilsen
autor
24. jún 2020

@dajana1983 asi už tu nikdy si radšej na radu sa pýtať nebudem...zbytocne

dajana1983
24. jún 2020

@hilsen buhuzial kdesi to tuna v jednom príspevku bolo spomínané ...no empatia sa akosi vytráca,bohužiaľ Slovensko,to je prajná krajina 🙊

karollakatos12
17. júl 2024

Ahojte všetci, chcem sa opýtať mal som exekúciu asi tak pred rokom ale už je vyplatená komplet a chcel by som zobrať auto na leasing je možné žeby mi to schválili?