Auto na leasing bez dokladovania príjmu

19. okt 2023

Prosím,neviete,predaju nam niekde auto na leasing bez dokladovania príjmu? potrebujeme súrne kúpiť auto a manžel ma českú pracovnú zmluvu.V Kia nedajú

simonah73
19. okt 2023

a neskusali ste radsej uver v banke? ked sme pred tromi rokmi riesili tuto vec, lepsie vysiel uver ako leasing.

melanta
19. okt 2023

Bez dokladovania príjmu určite nie, logicky. Ale VW finančné služby by podľa mňa mohli dávať aj pri dokladovaní príjmu z ČR. https://www.vwfs.sk/ Skús si tam zavolať, financujú viac značiek, nielen VW. Ale ja osobne ak nie je cash na auto, by som využila radšej spotrebný úver z banky, si hneď majiteľom vozidla, pri leasingu je majiteľom leasingovka.

ariannazara
19. okt 2023

Jasne ze nie ;) a zmluvu je to jedno môj muž mal nemecku a v pohode nám dali v Peugeote pred 4 rokmi

autor
19. okt 2023

@simonah73 ani uver bez dokladovania príjmu nedali cca pred 4 rokmi

la_dolce_vita
19. okt 2023

Dnes je podmienka mat overeny a dostatocny prijem. Da sa akceptovat prijem zo zahranicia, len su tam ine prisnejsie podmienky.

melanta
19. okt 2023

Ale veď samozrejme, že bez dokladovania príjmu nedostane ani úver. Veď ale je možné dokladovať príjem z ČR, väčšina bánk s tým nemá problém. Ak má muž pracovnú zmluvu, príjem mu chodí na účet v ČR, čiže vie dokladovať výpisy, nemôže mať problém.

autor
19. okt 2023

Nedá sa v banke ani nehnuteľnosťou ručiť na úver..na hypotéku sa dá..

simonah73
19. okt 2023

my sme mali predschvaleny uver bankou.

melanta
19. okt 2023

A na ten VW finančné služby si volala? A ty nemáš príjem? Ty v slovenskej banke nemáš predschválený úver? A prečo si muž nevezme úver v českej banke?

autor
19. okt 2023

@simonah73 niekedy ponukali predschvalene úvery často aj mne aj manželovi,a teraz dlho nie

autor
19. okt 2023

@melanta nemám prijem nad 500 eur na účet.. skúsim tam zavolať VW..AAA auto vraj davaju, aspoň to reklamuju..pri 3 ročnom aute snáď by nemusel byť nejaky problém, keďže maju takú reklamu,nie veľmi dobrú