Prosím,neviete,predaju nam niekde auto na leasing bez dokladovania príjmu? potrebujeme súrne kúpiť auto a manžel ma českú pracovnú zmluvu.V Kia nedajú
Bez dokladovania príjmu určite nie, logicky. Ale VW finančné služby by podľa mňa mohli dávať aj pri dokladovaní príjmu z ČR. https://www.vwfs.sk/ Skús si tam zavolať, financujú viac značiek, nielen VW. Ale ja osobne ak nie je cash na auto, by som využila radšej spotrebný úver z banky, si hneď majiteľom vozidla, pri leasingu je majiteľom leasingovka.
Jasne ze nie ;) a zmluvu je to jedno môj muž mal nemecku a v pohode nám dali v Peugeote pred 4 rokmi
@simonah73 ani uver bez dokladovania príjmu nedali cca pred 4 rokmi
Dnes je podmienka mat overeny a dostatocny prijem. Da sa akceptovat prijem zo zahranicia, len su tam ine prisnejsie podmienky.
Ale veď samozrejme, že bez dokladovania príjmu nedostane ani úver. Veď ale je možné dokladovať príjem z ČR, väčšina bánk s tým nemá problém. Ak má muž pracovnú zmluvu, príjem mu chodí na účet v ČR, čiže vie dokladovať výpisy, nemôže mať problém.
Nedá sa v banke ani nehnuteľnosťou ručiť na úver..na hypotéku sa dá..
my sme mali predschvaleny uver bankou.
A na ten VW finančné služby si volala? A ty nemáš príjem? Ty v slovenskej banke nemáš predschválený úver? A prečo si muž nevezme úver v českej banke?
@simonah73 niekedy ponukali predschvalene úvery často aj mne aj manželovi,a teraz dlho nie
@melanta nemám prijem nad 500 eur na účet.. skúsim tam zavolať VW..AAA auto vraj davaju, aspoň to reklamuju..pri 3 ročnom aute snáď by nemusel byť nejaky problém, keďže maju takú reklamu,nie veľmi dobrú
a neskusali ste radsej uver v banke? ked sme pred tromi rokmi riesili tuto vec, lepsie vysiel uver ako leasing.