Ahojte chcela by som sa opytat. Kde je najlepsie si zobral auto na leasing. Pocula som zle recenzie na aaa auto.
AAA snáď ani nemá dobré recenzie
Nie som si celkom istá, čo sa vlastne pýtaš - či na predajcu / autobazár, odkiaľ je dobré zaobstarať si auto, alebo na leasingovú spoločnosť, ktorá má najlepšie podmienky… každopádne aaa-čku sa vyhni zďaleka, je to autobazár a predávajú doslova vraky, pričom ich vydávajú za “ako nové, nikdy nebúrané, top stav, pravidelne servisované”… najväčší podvodníci, akí v tejto sfére existujú a nechápem, že sa im to stále toleruje…
@kabinka11 musia robiť ceremónie 😂 ale do AAA by som predala len v krajnom prípade
@lenkadenisa A tak potrebovali sme ho predať a na počudovanie, dali zaň co sme chceli. Nikto okrem nich sa nám neozval, nakoľko to auto malo vysokú hodnotu.
@kabinka11 od vás ho kúpili a kto vie za koľko násobne ho predali... 😉
@deti95060810 nahodili si 2000e a nemohli ho predať. Nakoniec ho predali o 500e drahšie ako ho kúpili od nás.
@kabinka11 snáď si nemyslíš, že auto predali tak ako kúpili od vás? 😂 pekne vymenili diely, tie dobré z vášho auta na ďalší kšeft a nahodili z nejakej haraburdy. Oni nemali problém vykupovať autá po záplavách, vraky po totálkach, na každom druhom čo tam stojí nájdeš jasné známky po búračke, ale do ksichtu ti budú tvrdiť niečo iné, stočené km sú u nich samozrejmosťou… malé % áut od nich je bezproblémových a len úplne neznalý alebo zúfalý človek kúpi auto od nich.
@kabinka11 no super...
@sissy27 čítaj ešte raz. Predali ho o 500e drahšie. To ze možno menia diely a podobne tomu verím. Ale ze by robili niečo s týmto autom tomu neverím. Vyložili ho pred bazár na ten stojan. Muž chodil denne okolo do práce. Tak videl ako znižovali cenu. A inak je pravda, že ani ja som nič dobré na nich nepočula, ale teda toto je basa skúsenosť s nimi.
Ak budete mať záujem pošlem kontakt na pána, ktorý sa tomu venuje. Odporúčam
Ja osobne mám dobrú skúsenosť aj s aaa,ale ja som kupoval ročné auto za cca 28tis. Pre niekoho sú všetky autá na ho... len to jeho je unikát. Nemôžeš predsa čakať,že za cenu dacie budeš mať auto na úrovni Lexus RX.
Aj ja