Ahojte, snad mi tu niekto poradi alebo nie. Vcera muz preberal cisto nove auto na leasing od jedneho predajcu aj so vsetkymi papierami a zmluvami, poistenim. Mala som tusenie ze som tam mala ist s nim, nakolko viem ze mm je v tychto veciach nespolahlivy. Problem je v tom ze s predajkynou sa nedohodli vopred cez koho si chce dat poistenie, bol v domnienke ze vcera si zvoli ake chce z 3 uvedeneych moznosti.No a tu je problem. Vcera tam mm dosiel a uz vsetky zmluvy prichystane a poistenie dala tu najdrahsiu(alianz).Mm sa jej povedal ze nechcemtaku poistku, ona ze uz vsetky papiere su spisane, auto pripravene . samozrejme vedel co podpisoval,vedel ze to je vela a uz nechcel viacej dni cakat na auto tak tskto to dopadlo.No a chcela by som sa spytat ci sa to da zrusit poistenie (poistne +hav) a prefinancovat niekde inde este dnes, ci nieje na to nejaka lehota alebo ci sa da po roku zmenit poistenie pri leasingu alebo sa mam zmierit s tym ze bude platit tolko vela. Viem ze by sa mal na to mm spytat predajkyni ohladne tychto info. Tak dufam ze sa niekto najde kto poradi. Dakujem
Mi skacu pismenka, ze skus sa odvolat na to ze podpisal v tiesni, volaj bud do allianz alebo nejaku asociaciu poistovni.
v poisSkuspoistovni s tym ze podpisal spytattympodpisal, ale po roku mozes zmenit, len musis dat vypoved 6 tyzdnov pred vyrocim. Drzim palce