Zdravim,
od oktobra som sa vratila z rodicovskej dovolenky naspat do prace, poberam ciastocne invalidny dochodok a robim osobnu asistenciu.
V robote som minuly mesiac dala tlaciva o dochodku za rok 2013, osobnu asistenciu za rok 2013.
Dnes mi to v praci vratili, lebo to musim podat sama, ze mam svoje DIC a ine prijmy, ze oni to nemozu spravit.
Ze vraj k DP je specialna priloha na asistenciu..
Ja som este nikdy v zivote nepodavala DP, preto potrebujem od vas pomoc alebo uctovnicku ktora mi pomoze.
Dakujem!
@simca06022011 tak pojdem rovno na danove a tam mi dufam pomozu a kam presne na danove? Myslim tym kto mi pomoze , lebo tam je vela dveri a vela zien.
@j4n15 podla trvaleho pobytu a potom sa opytaj napr. na podatelni, ale podla mna pojdes k spravkyni dane, podla abecedy...
@simca06022011 oki dik! 🙂
@j4n15 na danovych uradoch maju uranici/uradnicky rozdelenych danovnikov podla nejakeho kluca ... najcastejsie podla abecedy... na tvojom danovom urade dostanes informaciu pod koho patris, dokonca mozes dostat aj telefonne cislo a zavolat priamo uradnicke pod ktoru si pridelena
@stano4000
@j4n15 pochybujem, že ti správkyňa na daňovom úrade poradí a spraví daňové priznanie.. to silno pochyjem.. možno, ak máte na daňovom poradkyňu, tak tá ti pomôže.. ale aby ti diktovala, čo kde napíšeš, tak to by ste museli mať ozaj ochotnú poradkyňu.. treba vyhľadať účtovníčku, ktorá ti to spraví..
@evita68 a kde pisem ze jej bude pisat danove priznanie? dostane informacie o tom co v jej pripade a jej prijmoch je povinna splnit na to aby si danove priznanie podala podla zakona... ja ako podnikatel/student/zamestnanec a autor som mal kopec nezrovnalosti s vypisanim danoveho priznanie... jedna navsteva na danovom urade a mal som informacie co kde patri
Uctovnicku si musis najst v BA, nemyslim si ze, toto sa da urobit cez konika. Ak by si chcela, to tlacivo si stihanes (myslim, ze aj v tomto pripade pojde o Bko) z webu/alebo ich predavaju aj rozdavaju na DU a vypises si to co sa ta bude tykat, ale musis vediet podla ktorych paragrafov mas prijmy. Poradia ti aj priamo na danovom urade, mozno to s tebou aj niekto vypise, ale musis mat vsetky podklady.