Allianz - asistenčné služby v zahraniči

bublinka127
5. júl 2015

Ahojte, máte niekto skúsenosť s poisťovňou ALLIANZ v poskytnutí asistenčných služieb v zahraničí? Boli ste spokojní? Majú tam určité limity, tak neviem, či sa netreba ešte dopoistiť v prípade poruchy auta.

barborav
6. júl 2015

@bublinka127 ahoj. akurát to riešim kvoli letnej dovolenke. No neviem čo robiť. cestovné pre nas osoby je naj v Allianz, ale neposkytuju asistenciu pre auta. to má asi len wustenrot a tam to maju ako pripoistenie k cestovnému poisteniu osob.

frapper
6. júl 2015

@bublinka127 Ak nemáte havarijné,poistite v ALLIANZ,platbu si dajte na štvrťrok,potom zmluvu zrušte do 1mesiaca,nespotrebované poistné Vám vrátia.V poistení si dajte modul OPTIMÁL+,takto máte poistené všetko:havária aj vlastná,krádež celého vozidla,časti vozidla,vandalizmus,živel,sklo,hlodavce,stret zvieraťa.Poriešte to takto,že si poistíte auto havarijne,a budete bez stresu si užívať dovolenku.Asistenčné služby sú na 1 aj v cestovnom poistení osôb/bez limitu-neobmedzene/,aj v havarijnom.

bublinka127
autor
6. júl 2015

@barborav my mame asistencne sluzby v Allianz priamo k povinnemu zmluvnemu poisteniu

bublinka127
autor
6. júl 2015

@frapper myslis ze asistencne sluzby co mame v ramci PZP nie su dostatocne pri napr. poruche? inak to havarijne sa da dat na stvrtrok?? nam to rocne vyslo strasne vela...

frapper
6. júl 2015

@bublinka127 Áno je to dostatočne hradené z PZP,napr.pri poruche,odťah do servisu,oprava,ubytovanie a tak,hlavne ak spôsobíte škodu inému to je pokryté z PZP..Ale z havarijného máte aj vlastnú haváriu,krádež celého vozidla,častí,vandalizmus,živel,sklo,tak som myslela,že budete bez stresu.Kľudne stíhate do štvrtku.Z ktorej oblasti ste.

bublinka127
autor
7. júl 2015

@barborav pozri si Generali, k cestovnemu poisteniu maju aj asistenciu k vozidlu