Aký ste mali pocit pred kúpou bytu?

patt19
8. sep 2024

Ahojte.

Prosim aky ste mali pocit pred kupou bytu? Vedeli ste ze to ten pravy, aj ked sa jednalo o povodny stav? Mali ste pochybnosti?

Dakujem

ewula192
8. sep 2024

@patt19 nie nemala som brala som to ako docasne riesenie kedze chceme ist do domu 🙂 a do teraz som si nezvykla jedina utecha je ze sme nesli do maleho bytiku ale mame tu aj trochu priestor a stale si hovorim ze je to len docasne tazko sa mi nejako adaptuje ....

simca06022011
8. sep 2024

ano vedela som ze ten byt chceme, nie len povodny stav sme brali do uvahy, ale celkovo lokalitu, dispoziciu. Vsetko ostante sa prerobi :D

biba_18
8. sep 2024

@patt19 ja som vedela že ten byt chcem ešte som ani nebola dnu, len som išla schodami hore ( nemáme výťah), len som sa prechádzala okolo keď som čakala na muža a realiťáka a hore tými schodami vravím mužovi zoberme ten byt. veď si ho ešte nevidela. ja viem, ale zoberme ho… nakoniec ho nechceli predať, som myslela že sa zbláznim kým nám dali vedieť že ok… už sme tu 13 rokov a kým budem vládať po schodoch, ostávam tu…

lucylaw
8. sep 2024

@patt19 Keď som prvýkrát videla môj byt,povedala som si,že nikdy 😅 umakartové jadro, drevené okná,tapety,no hrozné dačo..Chceli sme iný byt,ale ten nevyšiel,potom tento išiel s cenou dole a všetci ma presvedčili,aké to bude super,že si ho môžeme prerobiť podľa seba,lokalita bola super,tak sme do toho išli..Tie 3 mesiace prerábky boli hrozné,už by som to nechcela zažívať,ale v konečnom dôsledku som rada,ako to dopadlo,som tu už skoro 15 rokov,po rozvode som vyplatila exmanžela,aby som tu mohla so synom ostať,lebo mám k tomu bytu naozaj silný citový vzťah 🙂 Ale láska na prvý pohľad to teda nebola 😅

olimuc
8. sep 2024

Byt nie, ale dom … moj pes vystartoval hore schodami ako prvy a ostal sediet v jednej izbe … ja som mala pocit, ako keby prejdes cez Prah a uplny pokoj … vsetci si mysleli, ze som sibnuta, ked som ho kupila … nevadi mi to, ja som spokojna - kupa toho domu zmenila vela veci, ktore ma v case kupy ani nenapadli. Asi za rok planujem kupu bytu … uvidim, ci budem mat rovnake stastie, ale moj dom bude stale moje miesto na relax.

tosaneda
8. sep 2024

@patt19 ..jedine som bola rada ze odidem od rodicov, a prisposobila som sa uz teraz manzelovi, strasne lutujem. Neznasam byt v ktorom byvam. Chceli sme dom (byt sme brali ze zatial na zaciatok, preto som ako tak suhlasila), ale kedze sa situacia vyvinula ako vyvinula covid, zdrazovanie. Dom jedine ak raz bude obrovske stastie, ak budu nan peniaze. Takze ja lutujem a velmi, zaroven som vsak vdacna za strechu nad hlavou, vlastnu.

mane01
8. sep 2024

@patt19 ano, kupovala som sice byt 3x, ale pri kazdom prisiel ten pocit - toto je on. Zakazdym sme hladali nieco ine a nikdy nie navzdy… v sucasnom tiez nechcem ostat naveky. Ale vtedy, ako aj teraz to bolo presne to, co sme chceli. Takze taky nejaky pocit by tam mal byt. Mozno aj s viziou ako ho prerobite a tak..

lakebabe
8. sep 2024

@patt19 ano a do dnešného dňa neľutujem, ale hovorím o lokalite, atmosfére, pár metrov od námestia , ta atmosféra a okolie aj vchod bola super . Byt bol v dezolátnom stave na komplet reko od okien , kúrenia ale videla som v ňom potenciál. Neľutujem. Síce som teraz v dome a v mojom vypiplanom byte sú nájomníci , rozhodla son sa, že ho nikdy nepredám. Mam k nemu citovú väzbu a viem si hocikedy predstaviť sa doň vrátiť.
Teraz idem kupovať druhý, čisto na prenájmy, uvidím aký budem mat pocit z toho, či to bude také isté, keď viem ze tam bývať nemám v pláne.

patt19
autor
8. sep 2024

Dakujem baby ste velmi zlate a vase rady su uzitocne. Aj by som to konkretizovala, ale este je to v procese riesenia takze nechcem takto verejne. Ste super.

lucia13022023
8. sep 2024

Ja veľmi dobre, ale akonáhle prišiel môj otec do bytu a povedal mi co všetko s nim je zle, moje pocity opadli 🤣🤣 ja som videla len vymeniť podlahy a vymaľovať a nakoniec tu bolo roboty nekonečne veľa, no muži sa hecli a stihli za tri mesiace urobiť z katastrofálneho bytu komplet nový.

btus
8. sep 2024

nám sa ten typ bytu veľmi páčil, v podstate sme presne taký hladali ( ale 3-izbový). Našli sme však len dvojizbák. Bolo šťastie, že bol v povodnom stave, lebo sme si ho prerobili po svojom, na náš vkus a nemuseli sme sa prisposobovať vkusu íným.

marianarem
8. sep 2024

@patt19 Ja som kupovala raz byt v povodnom stave a raz stary dom v este povodnejsom. Byt som este ani nevidela, len som vosla na ulicu a uz ma zalial taky pocit kludu, uz som nejako citila, ze to bude on. Ked som ho videla, tak bolo rozhodnute. Dom, tam som vosla dovnutra a tiez uz bolo rozhodnute.

diewcatqoo
8. sep 2024

Ano, uz ked som ho videla v inzerate, tak sa mi velmi pacil. A ked sme prisli na obhliadku, tak som mala dobry pocit. Celkovo z bytu a z okolia. Bolo tam viacero zaujemcov, tak som velmi dufala, ze to napokon kupime my a tak sa aj stalo.

h2
8. sep 2024

Keď som bola prvýkrát na obhliadke môjho domu, prišla som skôr, predo mnou boli nahlásení iní záujemcovia, ale meškali. Stála som s maklérom pred domom, vlastne ešte na ulici, pred plotom. Tí ľudia práve volali, že budú meškať a ja hovorím maklérovi "Zrušte ich, beriem to!" 😃 Vedela som, že toto je ten dom, ktorý chcem (bol to starý dom, horné poschodie bolo novo nadstavené, ale prízemie čistá katastrofa, úplný pôvodný stav, vyžadujúci rozsiahlu rekonštrukciu. Aj tak som hneď vedela, že to je on. 😍)
Ešte sa z okna vedľajšieho domu vyklonil starší pán a ja mu: "Dobrý deň, pán sused." 😀

adamar
8. sep 2024

Na inzeráte bol len rukou nakreslený pôdorys a už vtedy som vedela, že to musím vidieť a už pri vstupe do bytu a to som nič okrem predsiene nevidela som vedela ze je to on. Stav nie ktovie co, ale dispozícia super, aj tak sa komplet robil. Predávajúci dosť špekuloval, ale nepustila som ho. Býva sa nám už 6 rokov super.

zuzanaete
9. sep 2024

Pri obidvoch bytoch som uz z inzeratu vedela, ze to je ten pravy. Pri tom druhom byte pri dohadovani obhliadky cez email, som realitakovi rovno napisala, ze byt berieme na 99%. A prave to bol v uplne povodnom stave. Tam je to praveze jednoduchsie. Lebo hodnotis lokalitu a dispoziciu. Vsetko ostatne si urobis podla seba. Nemusis rozmyslat, ze ci a ako velmi sa ti paci kuchynska linka, co treba prerobit a co je ok.