Rusi IBAN Poslanie peňazí z Raiffeisen bank
Dobrý večer prajem chcem sa spýtať či Rusi majú IBAN . Chcem jednému človeku poslať peniaze z bankového účtu Raiffeisen bank a aký je poplatok za poslanie do Ruska ďakujem krásne
@julia_a_romeo ďakujem krásne a aký je poplatok?
@julia_a_romeo to viem chcem poslať peniaze do Ruska cez banku Raiffeisen len neviem aký majú poplatok
@julia_a_romeo zbytocne minas svoju energiu na dalsieho cloveka, co pouziva MK namiesto googlu 🙂
Inak, Rusov odstrihli od Swift, takže je otázka, či tam vôbec peniaze dokážeš poslať. Takže určite smer banka
Do ruska a bieloruska sa vzdy posielali peniaze radsej cez paypal.
@viera27 "Bohužiaľ, PayPal nie je v Rusku dostupný, pretože pozastavil možnosť odosielania a prijímania prostriedkov z ruských účtov a prestal prijímať nové ruské účty."
"Visa, Mastercard a American Express ukončili svoje podnikanie v Rusku"
- to mi z toho vychadza ze co maju v kolonke uvedene ze sa nachadzaju v inej krajine? A ako sa k peniazom dostanu ak ich nemozu z PayPal previest na svoj ucet ani vybrat kartami ktore podporuje PayPal?
Nieco podobne mi hovorili kolegovia v Maroku - oni ani nepoznali AliExpress, objednavali tie iste veci 5-10x drahsie cez Marocke stranky. Kedze ich vlada celkom uspesne bojuje roznymi sposobmi proti terorizmu tak jedna z tych veci bola aj to ze Visa a podobne medzinarodne karty vydavali len overenym ludom. Takze aj ked si zalozili PayPal/AliPay tak nemohli nan dostat peniaze ani kartou ani prevodom takze ani platit z neho nemohli aby si odtial nieco objednali. Ako u nas ked boli ZBK karty - dalo sa s nimi platit v obchodoch, vyberat z roznych bank, lepsie ako ked kazda banka mala predtym svoju specialnu kartu. Ale ZBK karta sa nedala pridat do PayPalu, nedalo sa s nou platit na AlieExpress (jasne v tej dobe ani neexistovali) - ale kedze ich nik iny nebral/nepodporoval okrem Slovenskych bank a obchodov tak ich pouzitie bolo obmedzene...
Nečítam komentáre, tak neviem či to tu už niekto spomenul, ale ja na zahraničné platby v iných menách používam apku Wise. Fakt rýchly a relatívne lacný spôsob ako poslať peniaze na zahraničný účet.
Zavolaj do banky.