Aký internet a tv dať?

marion09
22. okt 2018

Poraďte prosím od akej spoločnosti a aký druh "balíčka" je cenovo najvýhodnejší...?

adikaa259
22. okt 2018

@marion09 dobrý večer poradiť Vam neviem ale môžem vám odporučiť že telekom určite nie 😀 ... Veľká nespokojnosť.. Prv k nam prišli až domov klopat ohľadom super akcie balíčku blablabla.. "Balíček L super výhodný za 20eur mesačne telka plus internet a prve tri mesiace mega akcia všetky programy zdarma " Prvá faktúra 40eur.. Okej brala som veď niečo za pripojenie prenajom boxu bla bla.. Druhá faktúra 27 dobre prečítala som si vypis faktúry tak nejake poplatky za prenajom boxu okej neriešila som.. Ale ako mi pipla sms s treťou fakturou 46eur ma skoro porazilo. 26eur faktura plus nejake vymahanie za mesiac vopred. ????? . A internet funguje tak že večer mi nenáčita ani film len youtube videa

southbay
2. nov 2018

daj si tuto otazku do googla, najdes online porovnavace podla tvojho bydliska (nepises kde byvas a na kazdej ulici, na kazdom vchode dokonca, je dostupne nieco ine)...naco ti pisat , ze najlepsi je Orange tv+internet vsetko na rychlej optike za nejakých 20€ mesacne, ked mozes byvas niekde na konci sveta, kde to nemas? ;)

uprimne viac ako nejakých 5€ mesacne by som za "kablovku" neplatil, su to v dnesnej dobe vyhodene peniaze, preto sa oplati ten orange este aj s mesacnym archívom

darmo ti bude aj informacia, ze telekom ci UPC maju katastrofalne sluzby aj kvalitu produktu (vypadky, poklesy rychlosti a pod) ked na tvojej adrese mozes mat napríklad len to ;)

marion09
autor
2. nov 2018

@southbay ja mam tu signal takmer na vsetky,len zhanam co najlacnejsi.daj link nech kuknem to co si napisal

southbay
2. jan 2019

@marion09 https://www.porovnat.sk/ napríklad nieco taketo, nemusia tam byt niektori drobnejsi poskytovatelia, ktori funguju na mensich uzemiach. Opytal by som sa par susedov ake maju skusenosti, idealne na ulici/v baraku ci im to nevypadava. My mame tiez vsetko dostupne (zavisi ale aj ci konkretna adresa ma aj optiku alebo pristup len vzduchom), balicek internet+TV mame Orange a stazovat sa nemozem, archiv mesiac dozadu je paradna vec, cenovo to bolo aj najvyhodnejsie.

sjuzik15
11. jan 2019

Mám set top box od Antik, k nemu potrebujem dobrý internet a router. Mám od O2 ale na prrdajni som bola oklamana, Tv nestiha, za 5 dní vyčerpané dáta, na vyšší internet nieje pokritie.
Oblasť Rača. Čo odporúčate?