Kolko máte spotrebu teplej a studenej vody? A napište mi aj počet ludi v domacnosti (všetkých aj s bábätkami). Dakujem.
(Práve boli u nás odratavať vodomery.. .Chodí sused z vedlajsej brany. Sme tu nebyvali od zaciatku roka - chodili sme do bytu len pre postu a pod. Pripadne na vikend porobit. A chcel nam napisat, že sme pol roka tu byvali štyria, zjednaval na troch, ale som povedala, nech napise 2, že predsa nebude pisat nulu a potom štyroch)
Podla mna to na spotrebe uvidí, že sme tu fakt nebývali. Aspon myslim 😅 Tak si to chem porovnať s inými 😉
no podla toho, ci mate v bytovke vsetci v poriadku vodomery, u nas mali vsetci toho roku nedoplatok za vodu, pretoze asi 5 rodin nema v poriadku vodomer, tak kazdej rodine pripocitali raz tolko vody ako vskutocnosti spotrebovali. Je to strasna haluz a sme z toho neskutocne vytoceni, pretoze to vyzera tak, ze niekde prasklo potrubie, alebo nejakym sposobom unikala voda a snazia sa to zhodit na tych, ktori nemaju vporiadku vodomer(ale samozrejme, ze sa to rozpocitalo vsetkym, lebo tim, co nemaju vodomer sa vypocitava priemerna spotreba vody ostatnych osob v bytovke, no a to co sa zvysi sa rozpocita vsetkym) My sme totizo tiez asi 4 mesiace poriadne nebyvali v byte, lebo sme boli bud u nasich alebo u svokrovcov a mali sme viac ako dvojnasobnu spotrebu vody, ako rok predtym. A to sme vtedy mali novorodeniatko, ktore som niekolkokrat denne komplet umyvala, pracka sla aj dvakrat do dna atd.
Prosím píšte kolko ste mali spotrebu. My za tento polrok spolu 10kubikov teplej a 13 studenej. Z penazí kolko platíte nevidím akú mate spotrebu 🙄
my mame ohromnu (predpokladam, ze jednu z najvacsich v dome) spotrebu vody, ako teplej tak aj studenej. pokial sa dobre pamatam, mesacne to vychadza na cca 15-16 kubikov dohromady 😒 . neviem vsak teraz takto narychlo toto cislo rozdelit na TV a SV.... a sme doma traja...
ahoj my sme doma traja dospely a jedno dieta no neviem to takto v kubíkoch ale teraz sme doplacali 4000sk,sila no čo už..... 😉
najjulinka, kubíky ti nepoviem lebo vodomer máme v šachte a ja tam ani za svet nezleziem a vyúčtovanie prišlo majiteľom, keďže sme v podnájme. 😉
teplá aj studena 30 kubíkov za rok. sme 2 dospelí a 8 ročná. teraz už aj mimčo. ale myslím že ten nám účty nenabúra. A tej teplej by sme možno aj menej ale bývame až na piatom poschodí tak tá teplá neni vrelá tak nemusím zmiešavať a väčšinou umývam riady len v tej teplej.
tak my mame za pol roka 40kubikov,teplu neratam lebo mame vlastny plynovy kotol,platime paušalne každy mesiac 270.-čo je dost blbe lebo mame preplatky a nevratia nam ich sme 4 ale iba cez vikendy cez tyžden sme 3 😀
no,my sme v domácnosti dvaja + jedno dieťa a mesačne nás to vychádza 3 kubíky studenej a 2 kubíky teplej...ale musím ešte dodať,že cez víkendy chodievame k naším na dedinu.... 😉
mna by zaujimalo,ze na kolko vam vychadza kubik teplej vody???
my sme 2dospeli, dcera takmer dospela a 2rocny drobec a mesacne minieme 2 kubiky teplej a 5-6 kubikov studenej vody.
my sme sami s manželom a spotrebu máme mesačne asi 4 kubíky teplej a 5 kubíkov studenej vody
nasi susedia /2+2/ predminuly rok tak setrili az dostali k uhrade 10 000sk.ked chcel domovnik odcitat,tak stale daka vyhovorka,ze niekdo je na zachode,mali tam magnet,aby sa im merac netocil./alebo nieco podobne/a za minuly rok sa im to vypomstilo- vodomer sa asi pokazil,lebo maju nedoplatok viac ako 6000sk. som za setrenie,ale nie takto. ved cely blok ma taktiez merac,takze vidno,kolko je na vstupe,kolko sa rozuctuje ,dake straty a stale litre chybaju.som za setrenie vodou,ale nie takto 😠
Mame 2 dospele deti a vysokon nadpriemernú spotrebu TUV. Pred viac ako mesiacom som dal vymeniť vodomer, ale ukázalo sa že je v norme a spotreba sa tak potvrdila. Podľa nového vodomeru máme totiž priemenú spotrebu 0,4736 m3/deň, z čoho na rok vyplýva neuveriteľných 173 m3.
Ahoj, nás je šesť, v jednej domácnosti, bývame na dedine, takže teplú napísať neviem, ale za studenú doplácame 6400,- +nejaké drobné. Je to 11-násobok,, oproti minulému roku... 😒