Prosim vás , akú banku odporúčate pre vedenie bežného účtu, bez hypotéky, s najvýhodnejšími poplatkami.? okrem TB
@kacenocka2 tie podmienky pre ucet zdarma je velmi jednoduche splnit, teda pre mna urcite. Je tam platba kartou 200e, sporenie min. 10e a 3 pravidelne platby (trvaly prikaz, inkaso). Ked toto splnis, mas ucet zdarma.
A este jedna vyhoda, bankomaty na kazdom kroku, aspon u nas.
@nelca84 sporenie som nevyuzivala ani v TB..
@kacenocka2 v SLSP.je.ak máš tam viac ako 15000e zadarmo
@kacenocka2 to ta niekto informoval o zmene cenníka TB? Platba kartou spoplatnená? Môžeš k tomu napísať viac ?
@kacenocka2 aký máš účet v TB? V rámci balíka Tatra personal sa nič nemení v novom sadzobniku od 31.1. Cena balíka ostáva rovnaká aj obsah v balíku. Zvyšujú sa ceny mimo tohto balíka.
mbank, nema ziadne nezmyselne poplatky a ak zaplatis kartou za mesiac min 70€, tak mas vedenie zadarmo, prehladna appka, bleskove notifikacie (v porovnani s 365bank na ktorej mi pridu niekedy az an druhy den po zaplateni 😂) vybery nad 70€ z bankomatu akejkolvek banky zadarmo a vsetko co si popisala samozrejme poskytuje, pouzivam ju uz 4 roky a neviem si vynachvalit
btw. mam ucet aj v postovej banke aj v 365bank v prima banke a csob a teda pre mna je mbank top
@roztlieskavacka TB má nový cenník od 31.2.2022. Cena Tatra personal ostáva rovnaká, detto všetko čo bolo v balíku doteraz. Nový sadzobník je už na webe. Ale to čo píše autorka je zavádzajúce, pretože v balíku sa nič nemení. Menia sa ceny ktoré nesúvisia s účtom Tatra personal.
@roztlieskavacka balik tatrapersonal je aky? Pisali mi ak nebudem vyuzivat nesplnat podmienky,bude platba kartou spoplatnena 0,20e
Ja mam 365 banku a som spokojna
Ja mam este študentský účet ale som prekvapená, nakoľko mi vždy na mail pride info o zmene cenníka co sa týka úctu personal, pretoze sa mi účet automaticky zmení zo študentskeho na personal onedlho. Žiadnu info o zmene cenníka vsak nemam.
@viky173 notifikacia sms je spoplatnena, ci nevyuzivate?
@roztlieskavacka ja nezavadzam, ale 7eur sa mi za balik zda dost, ked vyuzivam aplikaciu, sepa inkaso, platby kartou, prevody,trvale prikazy, tak sa pytam ci nieje nieco vyhodnejsie..
Ja využívam tiež TB od 18stich a aj mBnak. TB rozmýšlam že zruším, ale S mBank som spokojná. Ako bolo povedané, vedenie účtu zadarmo, 70€ mesačne nie je problém, aby karta bola zadarmo. Aplikácia aj internetbanking sú prehľadné, človek tam nájde všetko a nemusí chodiť na pobočku. Kľudne mi aj napíšte
@kacenocka2 Slsp, zadarmo, dostupna aj pobockami, fajn ib. Zavisi aj od toho, co potrebujes
@nelca84 smiem sa opýtať, prosím, ak náhodou klient nezaplatí tých 200 mesačne kartou, aký je poplatok, nevieš?
@kacenocka2 mBank, cez 10r som spokojna....jedina nevyhoda, ze nevies tam vlozit hotovost...ale teraz uz je vsetko cez ib alebo kartu...
@panelacikova 5,90
@euka210 na pobocke sa neda vložiť hotovosť?
@veltraud ale je potrebne nejake podmienky splniť?
@kacenocka2 mbank nemá pobočky
@kacenocka2 aby sa neplatil mesacny poplatok tak tusim 70e platby cez kartu....co par nakupov urobi.
Investicne neviem, my ine nevyuzivame, len bezny ucet, na sporenie mame cez poradkynu vo fondoch.
@aveeva72 a neviete je spoplatneny vklad?
@kacenocka2 zalezi aj od toho, ako chces ucet vyuzivat. Ja mam v Slsp a mam bez poplatku, lebo ho aktivne vyuzivam. A velke plus je top aplikacia.