Ahojte. Mam povolene precerpanie v SLSP da sa zrusit iba pri navsteve pobocky alebo aj cez net? Lebo ked som zvysovala tak bolo ze sa da cez Georga ale trz to tam nikde nevidim
Myslim, ze len osobne
@nelca84 škoda.
Lebo pozeram trz ze maju vyhodne pozicky. Takze napr ked vezmem 500e s tym ze ich pouzijem na vyrovnanie PP samozrejme tych 500 splatim podla splatkoveho kalendara da sa to tak? Ze tych 500 pouzijem na vyrovnanie? 🤔
Ja osobne nevidim zmysel v tom brat pozicku na splatenie debetu, no ale ak sa ti zda, ze je to vyhodnejsie...
Ano da sa to tak, ze vyplacas pozickou zavazky a neberies nic navyse. A myslim ze sa to da iba na pobocke, ale nie som si ista, skus zavolat na sporotel. Som PN uz skoro pol roka, bohvie čo sa za ten čas zmenilo😁
@nelca84 Zmysel je ten, ze spotrebak dostane s urokom 8% a povolene precerpanie ma vzdy urok 19,9% ... a ludia sa vacsinou dostanu do krysich pretekov a nie su schopni vyrovnat debet, alebo furt ho cerpaju lebo si povedia ze ved este mozem... takto to vysplaca splatkami, pripadne da mimoriadny vklad a ma pokoj. A hlavne je to lacnejsie.
Dá sa zrušiť aj cez net tak isto ako sa dá nastaviť aj výška PP.
@mtoth inak trz som pozrela tak sa da aj cez Georga pozicka vybavit len ... asi lepsie osobne
@saskia_98 trz som pozerala že 600 či 700 ked dam na rok je tiez cca 50e max 60 ... co je fajn podla mna
No tak nejak. Oni v slsp menej jak na rok nevedia dat, cize s tym 1 rokom rataj.
@saskia_98 dakujem 😉 hej to som pozerala ze min rok ale da sa tusim aj skor splatit
Len zajtra asi pojdem snad mi schvalia a tymi peniazkami splatim PP s tym ze ho asi aj zrusim
No mozes aj skor splatit, penale tam ziadne nie su ale oni to musia rozratat na rok. Inak ich to v systeme nepusti. 🙂
@saskia_98 veď hej to virm aj ked som dala kalkulacku tak na rok minimalne. Vdaka za tvoj cas. Tak to spravim len nvm ci osobne alebo cez georga sa da tiez 🤔🤔🤔
Mimoriadne splatky vies dat iba na pobocke, ak by si to chcela splatit skor.
@mtoth to mi je jasné 🙂 ale nvš náhodou že vlastne keš to dám cez Georga všetko mi príde na mail že? Lebo viem že keď idem na pobočku tam dávajú milión x papierov 😒
Na mail nie, chodi to do schranky george dokumentov ale to vies vidiet iba v PC verzii, nie aplikacii. A vacsina dokumentov sa uz aj na pobocke podpisuju elektronicky a taktiez ti pridu do tej schranky.
@mtoth ale myslim tak ze "fyzicky " nechodia do schránky ze?
@mtoth myslim postou nechcem mat plno papierov doma preto. Lebo ked tak si to urobim cez Georga 🤔
Iba do appky chodi
@mtoth vďaka. Lebo nechcem plno papierov ako to býva zvykom 😒
Ak pojdes na pobocku povedz si, pytaj sa, nechcem papier, nechcem poštu, chcem elektronicky. Mne ked daju daco na pobocke a nechcem to, rovno im to tam hodim do skartu, ani domov to nemusim trepat.
@mtoth spravim si to cez Georga. Lebo ked vsetko davaju do IB tak naco papierove. Ja som to myslela tak ze ked to dam cez Georga ci dodatocne neposlu 🙂
a preco nezavolas na Sporotel?