Chcrm sa spytat. Ked ste mali strechu ktora potrebovala prerobit. Stresna krytina, veznik a plus veniec kde ste zobrali peniaze? S muzom mame nizky prijem a kopec vydavkov. Casto sa stane ze od 20 mame do vyplaty cca 200 eur prip. menej. Buduci rok by sme chceli prerobit strechy ale vobec netusim ako to financovat? Mame hypo aj uver a dalsi uver na strechu nam nedaju. Ako by ste to riesili na nasom mieste?
Asi dalsiu pracu.. ako inak :(
tak jedine zmeniť prácu za lepšie platenú (možno aj v zahraničí???), alebo sa presťahovať do lacnejšieho a toto predať...
@dadis a kedy ďalšiu prácu?
No tak to nenasetrite ani za veelmi dlho.Taka strecha je 5 ciferna suma.Takze jedine zvýšiť prijem
Úprimne?
Žijete si nad pomery. Máte asi starú chajdu na úver, slabé príjmy, zbavte sa toho bremena, nájdite si dvojizbacik.
@zmrzlinka2021 po práci,pred prácou, víkendy
Predať dom a kúpiť si byt, pokiaľ vám to finančne nevychádza.
@minenkak to v žiadnom prípade nie, to je cesta do pekla. Človek potrebuje mať balans v živote, inak skončia jak invalidi
@zmrzlinka2021 kto píše dlhodobo,takto skončia bez strechy nad hlavou
ja som si navysila hypoteku, ked som potrebovala vymenit strechu, lebo sa mi nechcelo siahat na uspory... To ale nebude tvoj pripad, takze tebe dobre radia -- predat dom, kedze na jeho udrzbu nemate peniaze, a ist do bytu. Hoc aj mensieho. A klasika - robit si poriadne zapisky kde minate, a skusit sa uskromnit a setrit -- aj ked teda pri dnesnych cenach je to sakra narocne, takmer nemozne.
@zmrzlinka2021 Tiez mam dve prace a to som sama na dve deti. Ked potrebujes, tak musis zamakat. Beriem to, ze to je iba na cas..
@minenkak uz rok takehoto fungovania nie je v poriadku a aj keby to hned spravili, za rok nemaju sancu na strechu nasetrit z toho.
@kaktusik007 ako že nemajú, keď obaja donesú každý mesiac 500€navyse,za rok majú 12000
No ja mam 3 prace ale hladam dalsiu ale casovo to neviem sklbit. Musim sa riadne otacat aby som zarobila. A urcite nemienim predavat dom ked sme ho len teraz kupili co som d...
Je to mali 1 izbovy dom s velkym dvorom. Strecha sa musi prerobit pretoze je vo velmi zlom stave.
Ja sa pytam co by ste okrem predaja a zhanani inej prace riesili?
@kaktusik007 Preco? Ved za rok, ak budu pracovat popri praci obaja, si mozu odlozit 7-10 tisic..ak budu vsetko zarobene z brigad odkladat bokom
@dadis A kto sa stará zatiaľ o deti? Veď to mysia byť od rána do neskorého večera samé.
1-izbový dom so zlou strechou sa ti zdá ako super kúpa?
To máš aké práce, keď máš tri a nemáte peniaze a malý dom
@zmrzlinka2021 však to teraz napísala,tam bude problém inde
Autorka fakt,kde je problém
Ako setrime peniaze mame nasetrene nejakych 4000 ale ratam ze strecha nas bude stat cca do 10
1 izbový dom🤦🏻♀️.To už vieš,že je cele zle
Máš 3 prace? Ty robíš niekde nejakú veľkú chybu !!!! Nájdi si 1 prácu ale poriadnu.
Prosím Tá kde si mala rozum keď si kúpila hentaky domček?
Autorka, koľko zarobia ty? Koľko manžel? Máte deti?
@kaktusik007 však majú piti dom
No mame viacero moznosti kedze strecha sa bude znizovat
Autorka aké tri prace mas? Kolko je Vas príjem? Kolko hypotéka?
Hľadala prácu kde zarobím viac, alebo si našla brigádu, zvazila prečo máte veľa výdavkov