Ako získať maximálnu podporu?

26. jún 2023

Ahojte, do 8.3.2023 som bola na rodičovskej dovolenke. Pracovať som začala od 1.2.2023, moja hrubá mzda je 1500 euro. Chcela by som dať výpoveď a ísť na podporu. Budemat na ňu nárok? Zamestnaná som u rovnakého zamestnávateľa už 8 rokov. Len teda som bola na materskej a na rodičovskej. Dá sa nejak urobiť to, aby mi vyšla maximálna podpora alebo nie? Ďakujem za rady

rachel36a
26. jún 2023

Narok mas, maximalnu uz nedosiahnes kedze si mala za posledne dva roky okrem RP aj prijem

autor
26. jún 2023

@rachel36a och to je škoda a ako si vyratam že koľko mi vyjde podpora že či sa mi to vôbec oplatí alebo nie

majusqa77
26. jún 2023

podpora sa pocita z prijmu za posledne 2 roky z ktoreho boli platene odvody do fondu
(ne)zamestnanosti

bublinka1426
26. jún 2023

... ked mozes pracovat, radsej pracuj, praca sa tazko hlada. radim v dobrom. ...podpora utecie ako voda a potom co...

autor
26. jún 2023

@majusqa77 takže keďže tam bol aj rodičak tak mi to úplne pokazí ten priemer?

autor
26. jún 2023

@bublinka1426 tu nejde až tak o to, že môžem pracovať... V práci je to strašný nátlak, stresy, nemam čas na rodinu a stále keď niekto vypadne tak musím tam byť ja ako zodpovedná osoba. Ja sa nebojím že si nenájdem prácu, chcela som si pár mesiacov oddýchnuť a urobiť si nejaký kurz cez úrad práce a tak hľadať prácu.

bublinka1426
26. jún 2023

ty musis vediet, samozrejme, ked sa clovek neciti dobre, urcite treba uvazovat nad zmenou.

rachel36a
26. jún 2023

Nepokazi ti priemer rodicak...ten sa do prijmu nerata...bude sa ti pocitat z prijmu za posledné dva roky, čiže z prijmu ktory mas odkedy si sa vratila do prace