Ako začať s tradingom ?zarabate niečo?
jo ludia co v tom vedia naozaj chodit zarabaju na ludoch co maju naivne modre oci. Kazdy centik ktory ma niekto ako zisk tam niekto priniesol a prisiel
o neho. Peniaze nevznikaju z nicoho a hadaj aku
ulohu v tejto rovnici budes hrat najskor ty
začni tým, že si pozrieš toto a ďalšie videa na jeho profile
https://www.instagram.com/reel/DBt592GoAzQ/?igs...
Ano v prvom rade si precitam info.
Potom si zalozim ucet na burze.
Poslem si tam napr 100€ a zacnem skusat.
Prve obchody za napr 5€ a takto to budem robit par mesiacov. Ak sa mi bude darit tak zacnem objednavky zvysovat na 10€-20€-200€-2000€-20000€-200 000€
Ale to sa bavime o xy rokoch. Zial dobre casy kedy sa dalo rychlo zarobit su uz prec ale stale je tam moznost slusne zarobit pokial nemate veeelke oci ( 100% za tyzden)
@martinmmartin Presne tak ako pisete. Zial.
Ale je to kazdeho slobodne rozhodnutie co urobi so svojimi peniazmi.
@alkoholik aj teraz sa dá zarobiť. Len to treba ísť na páku a to väčšinou konci zlikvidovanym účtom.
Určite ale neodporúčam začínať s tradingom bežným ľuďom ktorí si nemôžu dovoliť najprv prísť o 5000e kým začnú vôbec stabilné generovať nejaké drobné
@misanthropicdann Ano ale volakedy pred 5 rokmi som nemusel ist na paku a zarobil som pekne. Teraz ked to ma byt zaujimave musim davat viacej bez paky ( svoje €).
Nezacat (fakt)
Skutocny trading vyzaduje roky kym sa to naucis… a to co ponukaju instaflundry, na to sa vykasli, to su vyhodene peniaze…