Ako vypísať ročné zúčtovanie bez daňového priznania?

16kristina02
15. jún 2011

Ahojte, potrebovala by som poradiť. prišiel mi papier zo zdravitnej poistovni že mam odovzdať ročne učtovanie za rok 2010, v roku 2010 som bola Januar a februar ako SZČO potom som nastupila na matersku dovolenku. Tento rok som si daňove priznanie nepodala za rok 2010 kedže mi bolo povedané že ak som nemala príjem vyšší v tom roku ako 2169.90e tak sa daňove prizanie nepodáva. Išla som teraz vyplniť to ročné zučtovanie cez Inetrent a ono to chce odomna zaklad daňe a výdavky na poistné. Baby ako mám pokračovať teraz dalej, ked nemám daňové priznanie a potrebujem urobiť ročné zučtovanie do zdravotnej poistovni? Ďakujem za rady.

jaduska
16. jún 2011

a za tie dva mesiace si si platila zdravotné poistenie? Aj keď si daňové priznanie k DzPFO nepodávala, tak do zúčtovania na zdr.poistenie by si mala dať svoj príjem....najlepšie by bolo zájsť na pobočku zdravotnej poisťovne, oni tuším majú povinnosť pomôcť s vyplnením zúčtovania....

sendyhubka
16. jún 2011

základ dane dáš nula aj výdavky na poistné dáš nula, len do riadku úhrn zaplatených preddavkov dáš sumu ktorú si v roku 2010 zaplatila.