Ahojte, chcem sa opýtať či sa dávate poisťovať cez cestovnú kanceláriu alebo si volíte inú poisťovňu. Aké máte skúsenosti s poisťovňou AXA ? Nemali ste s nimi problém ? Kamarát tvrdí, že je najlepšia. Majú teraz 50% zľavy a celkom dobré krytie. V cestovke 97 Eur, a cez Axu 38 Eur. Aj keď mi zdvihnu cenu zájazdu o 2% lebo to cez nich nezoberiem, stále som o 25 Eur v +.
Dakujem za pomoc
Ja som si dala europska.sk tam majú aj poistenie storna a teraz majú tiez zlavu. Inac nechápem aj ja som si nedala cez cestovku lebo to bolo drahšie.
tu si nahoď údaje a vyhodí Ti možnosti aj s cenami a podrobnosťami, uvidíš, čo sa Ti bude najviac pozdávať, ja som si robila tadeto a idem si tak robiť aj teraz pred dovolenkou, v kľude si vyberiem a hneĎ uzavriem
skus sa pozriet tu https://www.netfinancie.sk/cestovne-poistenie/ po zadaní parametrov máš všetky potrebné informacie
Ak je až taký cenový rozdiel urcite tam nie je zahrnuté storno zájazdu. Ale je pravda ze cestovky ponúkajú kus drahšie poistenie, nerozumiem preco. Ale až taký cenový rozdiel by vyjsť nemal jedine ze tam nie je zahrnuté vsetko co ponuka cestoval v poistení. Ci sa týka poisťovne AXA , neviem akosi v nich dôveru nemam. Same sťažnosti na webe, pozri Google . Ja vačšinou dávam európsku , patrí pod generali.
hľadali ste to cez nejaku online kalkulačku,a alebo priamo oslovovali poisťovnu?
mala by si porovnať riziká, na ktoré sa vzťahuje krytie a do akej výšky. Komplexné cestovné poistenie cez CK zahŕňa aj storno, celoročné cestovné poistenia sú často bez stornopoistenia, pozor na tento detail.