Dobrý v rámci šetrenia som sa rozhodla nechať si odrast vlasy a nedobijat kredit keďže som študentka rodičov veľmi otravovať nechcem a brigády niesu momentálne môžem sa opýtať čo by ste mi ešte poradili na šetrenie ?
Ako nie sú brigády sú. Len treba hľadať. Kto chce hľadá spôsob kto nechce hľadá dôvod. Kľudne na brigády chodiť môžeš nie je už korona. Len asi s TI moc nechce.
Koľko máš rokov?
Napíš všetky výdavky. Nedá sa poradiť keď človek netuší čo kupuješ. Stravuješ sa sama? Jedine sa dá ušetriť na jedle, nikam nechodiť, nekupovať nové oblečenie 🤷
@dilino
@a_alexandra_a ona píše ze pre ňu nie sú možné.., nie ze žiadne brigády nie sú k dispozicii . Tak asi študuje medicínu alebo nejaký ťažký odbor kde sedí nad knihami a v škole 24/7 a ináč by to nezvládla...
@aurorastone2 kde pise, ze pre nu nie su mozne?
citujem:"...a brigády niesu momentálne..."
z citovaneho bez dalsieho upresnenia zatial vyplyva, ze v jej okoli podla nej brigady niesu, teda nikto neponuka. Nie, ze brigadovat nemoze...
Cos teda by musela studovat v riadnom zapadakove, aby nikde ziadna brigada nebola. Tesco, Kaufland a podobne sa po brigadnikoch len tak obliznu.
Alebo citas niekde iny text?
Nedobijat kredit nie je práve naj nápad.Pri nulovom kredite sa nedovolas nikomu a po čase,keď si nedobijes kredit,ti odpoja číslo.Ak fakt nepotrebuješ veľa volať,smskovat a datovať tak prejdi na paušál na faktúru.2€ min.zaplatis a zvyšok podľa spotreby.Ja v priemere takto platím za 2 čísla 10€ mesačne.
slovo brigády momentálne nie sú je čo. Mala napísať sú brigády ale nemôžem chodiť mám naročné štúdium.
@aurorastone2 má pravdu elanor. Píše autorka že brigády nie sú preto som jej napísala že sú.
@aurorastone2 čítaj čo je napísané a nie čo si myslíš, že je napísané 🙂
Brigády sú stále. Koľko máš rokov? Študuješ na SŠ, predpokladám