Ahojte maminky, ockovia ..
prosím, máte niekto skúsenosti .. ako postupovať , ak Vám poisťovňa Dôvera neschváli operáciu ?? !!
Mám 3 a 1/2 roč. synčeka , v lete mu našli defekt predsieňového septa .. mali sme sa dostaviť do Bratislavi, na kardiológiu ..
To sme absolvovali a jednoznačne sa rozhodlo pre uzavretie .. termín mal byť jeseň 2010 ...
Dnes mi však bolo telefonicky oznámené, že operovať nás nemôžu , nakoľko poisťovňa DôVERA , nám zamietla operáciu
t.j. nechcú operáciu financovať ..
Rada by som vedela, ako treba postupovať , kde sa obrátiť .. a či vôbec poisťovňa má nárok na zamietnutie operácie ?! ..
Zeny no .. operacia je nakoniec schvalena ..
zastavila do zenska s poistovne priamo v DKC ... bola som v nasej pobocke, tam som narobila poriadky , tak potom zenska volala do krajskej pobocky v ZA . a ta mi nakoniec dala tel. na tu zensku v Blave ..
tak som jej volala , ze nutne potrebujem odklepnut operaciu a nakoniec s tym nebol ziadny problem 🙂
len toto jednanie a este ked mam rizikove tehotenstvo ( 27tt. ) je akurat tak na nervy .. skoda ..
ale som rada, ze sa to nakoniec vyriesilo 🙂
Lukasko mi uz v pondelok odchadza do Blavy a v utorok by ho mali robit ... sa uz cosi uplacem ...
nech to uz ma drobcek za sebou ....
cmuk ..
a dakujem ..
http://www.udzs.sk/buxus/generate_page.php?page...
@leho29
ja sa v tom nevyznám, ale skús napísať sem, na urad pre dozor....
tam ti iste poradia 😉