Ako môžem čo najskôr poslať peniaze do inej banky?

14. okt 2022

Je to veľmi pre mňa zlý pocit takto písať,keďže sa hanbím za dcéru ,cez facebook mala predať nejaký kúsok do 20€,no slečne tovar neodoslala a tá sa obrátila na mňa ,že si praje peniaze maximálne do pondelka .Ide o rozdielne pobočky ,pri ktorých neni rýchla platba ,nikdy som sa s týmto nestretla ,pani chcem situáciu okamžite s hanbou hneď vyriešiť .Aby mala svoje € už dnes pri sebe ,vedela by mi tu dobrá duša poradit ako môžem poslať čo najskôr peniaze do inej rozdielnej banky? Je to nejako možné? Pani chce peniaze max do pondelka doobeda ,no s inou bankou jej dovtedy nepríjdu,je jej jedno či má dôkaz o platbe,chce peniaze do pondelka

nelca84
14. okt 2022

ak vase banky nie su v systeme okamzitych platieb, tak ak dnes odosles peniaze, v pondelok budu tak ci tak na ucte tej druhej banky

sona96
14. okt 2022

Tak hádam máš rodinu alebo kamarátky. Popytaj sa, kto má rovnakú banku.

lesana25
14. okt 2022

Aká je tvoja banka a aká je banka druhej strany?

dzulli1980
14. okt 2022

Pokiaľ pošleš peniaze teraz aj do inej banky, v pondelok budú na účte ... akurát v Unicredite to trvá dlhšie.

autor
14. okt 2022

@dzulli1980 dá sa mi odoslať až ku večeru

dreamss
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
martinkatinka
14. okt 2022

Cez IB existuje ako zrychlena platba za poplatok

monulienkamt
14. okt 2022

Posli jej peniaze na účet dnes, stiahni sú potvrdenie o platbe a to jej posli...a ja co mam skúsenosť, tak peniaze úplne v pohode môže mať.uz v pondelok doobeda, prevod už dávno netrvá 2-3dni ako v minulosti....pripadne niektore banky majú možnosť okamžitej platby bez nejakého poplatku, vtedy by mala peniaze hneď

cocolino234
14. okt 2022

@autorka a čo hrotíš? treba trošku asertivity zachovať. 🤦‍♀️ Som v šoku z dnešných ľudí, nesprávajte sa ako klauni. Takto sa úcta naozaj nepreukazuje. Samozrejme ospravedlniť sa za dcéru a peniaze poslať, prídu v pondelok. Určite by som zo seba nerobila debila a nevypisovala na modrý koník 2 diskusie. Proste by som ich poslala a pani ich bude mať v pondelok, ja žiadny problém nevidím, prídu keď prídu. Ja som si svoju časť splnila a viac by som sa tým nezapodievala. Ale s dcérou by som určite hodila reč. Nenosí tvoje meno preto, aby ťa oslovovali ľudia, ktorých okradla.

Píšeš to sem zúfalo ako keby tvoja babka žila 120km a nemala peniaze na lieky. 🤦‍♀️

majulino
14. okt 2022

No ak má jedna z nich ČSOB, tak to bude trvať do utorka minimalne

lindous
14. okt 2022

Ja by som jej poslala proste dnes potvrdenie o platbe, že ty si spravila čo si spraviť mala a kedy už jej prídu, vtedy jej prídu ... nie je to situácia, kedy bez nich neprežije, ak tam v pondelok nebudú ..

viky173
14. okt 2022

Overila si si aj u dcery, ze je to naozaj tak, ci to mas len od tej pani z FB? Len ci to nahodou nie je nejaky podvod.

nikasmile
14. okt 2022

Priamy vklad na účet

lenkadenisa
14. okt 2022

@cocolino234 už sú založené diskusie 3 😂

bessie12
14. okt 2022

@lenkadenisa 3 ? Ja som videla len 2 😀

autor
14. okt 2022

@bessie12 ja som založila iba jednu diskusiu,ostatné čo aj ja vidím,moje nie su

elenka.k
14. okt 2022

choď vložiť priamo fyzicky do jej banky a máš vybavené ....

doriiis
14. okt 2022

Vyber peniaze a vloz hotovost priamo v tej banke aku ma dotycna...peniaze bude mat hned

bessie12
14. okt 2022

bez ohladu na to, kolko tem si zalozila, tak robit taku paniku kvoli 20€ je naozaj smiesne. Posli peniaze dnes a kedy banka urobi realne prevod, tak to uz nie je tvoj problem. Potvrdenie, ze si tie peniaze poslala budes mat. A ze jej to nestaci ? Neriesit. Peniaze poslane alebo urob tak ako ti pisu zienky nado mnou.

dilino
14. okt 2022

@bessie12 už 3 diskusia

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
cocolino234
14. okt 2022

@elizabet173 myslím, že to nestojí za tú hanbu ak by ju zverejnili. Môže byť rada, že oslovila matku a hneď nezverejnila identitu dcéry, tak to robí väčšina a uverejnený príspevok stiahnu až po pripísaní € na účet.
V hocijakej inej situácií ok ale dnes si ťa aj zamestnávateľ obzrie na soc. sieťach a toto nie je dobrá vizitka.

simca06022011
14. okt 2022

Ty nemas banking v mobile?
Mimochodom kolko rokov ma dcera? Nech si to ide riešit ona...
A ak by som to teda riešila ja, za dceru, tak by som milej pani povedala, ze platbu dam večer, moze mi poďakovať a nie sa mi vyhrážať, ked to banky spracujú tak to spracujú. Rada pomôžem v riešení, dcére žalúdok vycistim ( este pred poslaním peňazí by som si to s nou prebrala co sa stalo a ci sa to stalo), ale mna ona nema co "cvičiť", ja som nikoho "neokradla".

simca06022011
14. okt 2022

@cocolino234 mohla uverejnit dcéru, nic viac výchovné ako takáto hanba nie je.

alex49
14. okt 2022

A čo mieni pamulka robiť ak tie peniaze v pondelok mat nebude? Môže ísť na políciu podať oznámenie, ale bude to maximálne priestupok, ak peniaze vyplatite, tak bude vec odložená ako neopodstatnená.

0silvia0
14. okt 2022

Nechala by som to vyriesit dceru. Nech ide do pobocky danej banky a vlozi peniaze ona. Ked vedela fejsbukovat a oblbovat, dokaze aj toto.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
cocolino234
14. okt 2022

@elizabet173 ak to myslíš takto, tak samozrejme súhlasím. Skôr som to myslela tak, aby matka neodpísala okradnutej "napíšte mojej dcére, mňa nekontaktuje". Takýto prístup podľa mňa nie je správny, to som mala na mysli ale určite by som apelovala na dcéru, aby to šla na účet vložiť a taktiež aby sa ospravedlnila aj ona.

selwadza22
16. okt 2022

Ak chceš aby mala 20€ ihneď v pondelok na účte tak choď na jej pobočku a vlož priamo na jej účet. Budú sa pýtať na majiteľa účtu (meno priezvisko hádam vieš) a za pár minút to má na účte. Ale zaplatíš poplatok 0,5-2 € ako v ktorej banke. Určite menej ako keby si posielala peniaze urgentnou platbou z účtu.