Dobry den, zienky mam otazku... S mojim sa budeme rozvadzat. Teraz by mal dostat danovy bonus na malu. Vyplaca si raz rocne. A kedze viem ze mi cely bonus neda, som chcela polovicku aby som mala pre malu. Ale on sa debilne usmial do telefonu a povedal ze on mi neda ze on jej kupi zato skrinu a postel aby mala tam u neho. A teraz ako co??? Mam byt bez prachou? Je to z jeho danoveho takze asi s tym neurobim nic. Dakujem za kazdu radu...
teraz ich uz dostal vyplatene. to uz nic. ma na ne narok a ziadny zakon mu neprikazuje ze ti ich ma dat. je to za min.rok.
bud.rok by uz nemal dostat. ak si zamrstnana alebo mas zivnost uplatnuj si ty db
Este som na materskej do februara... Rozvadzat sa este len budeme a z materskej 226 platim pozicku lebo som mu sprosta vzala a ine este a ostava mi 60 eur to je nic... A to co mi dal sme i tak minuly... A teraz mi neda nic... Frajer... Kym sa nerozvedieme... Keby ze nemam rodicov tak neviem...
kým ste manželia tak máš nárok na polovicu všetkého
tak potom po rozvode súdnou cestou pri vysporiadaní BSM
@kvietok90 myslím, že si si odpovedala sama....a zdá sa, že aj on investuje bonus do dcéry, takže je to ok podľa mňa.... budúci rok to ostane celý bonus, ak teda pracuješ