Ahojte , ako dlho trvalo, kým vám vyplatili poistku za chirurgicky zakrok v Kooperative ? Ak niekto ma skúsenosti. Ďakujem
@andrejka1974 a v pohode vyplatili ? Nerobili nejaké problémy lebo teda čítala som kadečo už 🤷♀️
Presiel rok a nemame vysetrenu poistnu udalost, strasna poistovna
Nikdy dokonca ani pri dcére ktorá ma ťažký autizmus a spôsobila si úraz keď chytila amok dokonca to mali aj v správe napísané a vyplatili do 6 týždňov
@andrejka1974 ďakujem pekne za odpoveď 🙂
Najhorsia poisťovňa, môže sa stat že vám peniaze nepošlú… ja sa s nimi doťahujem tiež už 3 mesiace, platím si za pn denne odškodné mám dostavať 25€ čo je cca 750€ mesačne a som na pn 4 mesiace a stále niečo chcú aj keď mám xy diagnóz a okrem toho aj hospitalizáciu v nemocnici
@spanielka44 no sak toho sa bojím ze budu vymýšľať platíme poistku za celú rodinu teraz som musela ísť na operáciu tak muž musel ostať doma na ocr tak mam obavy ci vyplatia co majú 😔
@andrejka1974 môžem sa ešte opýtať? Chýbali im nejaké dokumenty tie sme im poslali elektronický aj to nevieme ci im to prišlo naťahujú to strašne. Voláme nikto nič nevie. Od nahlásenie škody po vyplatenie trvalo 6 týždňov ci viac ? Ďakujem
Ano do 6 týždňov ale pri jedinom úraze ale to bolo trvale následky to trvalo dlhšie Adi tri mesiace ale vyplatili plnú sumu
@andrejka1974 ďakujem pekne za odpoveď snáď to nebudú dlho naťahovať...😔
Do 6 týždňov po ukončení a podaní do poisťovne