Ahojte.Prosím Vas,neviete mi poradit kolko trva prevod penazí cez internet banking z ČSOB na učet Tatranaka?Vraj 15.6.2020 posielali a nič mi nedošlo.Dakujem
Na druhý pracovný deň. Takže ak posielali z CŠOB 15.6. (pondelok), na účte v TB mali byť v utorok 16.6. Ak neboli, tak žiadne peniaze z CŠOB odoslané neboli alebo poslali na iný účet.
Neposielala ti to nahodou manufactura bazar?lebo v tom pripade sa penazi nedockas
Ja mám v TB a mám stále skúsenosti od 1-3 dní keď posielam ja..ale mne sa vždy pripíšu do 1-2 dní ..záleží od banky z ktorej idú peniaze na môj účet.. ale toto je už dlho.. buď potvrdenie nech zašlú a môžeš sa spýtať vo vlastnej banke alebo odosielať musí kontaktovať svoju
zalezi aj od toho kedy su z csob odoslane ak by poslali 15.6 tusim do 19 tak ich mas 16.6 na ucte. ak by to bolo odoslane az vecer, tak spracovane 16.6 a na ucte to mas 17.6. takze ak do dnesneho dna nic neprislo tak neposlali.
@maminuska33 max 24 hodín v pracovných dňoch.
Od 15.6. by si ich dávno mala na účte. Odosielateľ buď klame alebo musí podať reklamáciu vo svojej banke.