Dobry den, potrebujem poradit. Dnes poobede som robila prevod do statnej pokladnice. V appke mi ukazuje, ze platba bola spracovana, peniaze uz na ucte nemam. Stiha prist tato platba do 25.8.2021? Pocula som, ze prevody do SP trvaju dlhsie, tak neviem. Mate niekto skusenosti?
@mb2021 A co znamena dlho?😅Pretoze tie peniaze maju byt pripisane do 25.8., moze sa stat, ze nebudu dovtedy pripisane kvoli „dlhemu spracovaniu”?
V praci zadavame prikaz 2 dni pred splatnostou
prevod trvá rovnako ako do ktorejkoľvek inej banky. Pokiaľ si ich poslala dne tak v pondelok ich budú mať na účte. Pri platbe ale zadávaš variabilný resp. špecifický symbol, ktorý ti bol pridelený - a platba, ktorá prišla na účet musí byť spárovaná s tvojím variabilným (špecifickým) symbolom - až potom sa "tvoja záležitosť", ktorú si uhrádzala (faktúra, pokuta, splátka, poistka....atď.) považuje za uhradenú - finančne vyrovnanú. A toto spárovanie trvá niekedy aj 2-5 dni.
prevod do st. pokladnice trva rovnako ako prevod do inej banky - cize pridu nasledujuci pracovny den, tj, v pondelok