Ako casto preplacaju za lieky peniaze? Nedavno som dostala prvy krat tak neviem ako to chodi, nedocitala som to nikde
Ked sa ti tam nazbiera nad 5 eur tak si to das sama preplatit
mne na zaciatku mesiaca nabehnu na preplatenie lieky vybrate minuly mesiac
@katches69 komu to prosím vás preplácajú iba tým čo majú poistené deti v dôvere alebo každému?Ja som od samého začiatku v dôvere a nikdy mi nič neprišlo a kopu peňazí dávam za lieky.dakujem ak mi viete odpovedať🙂
@elenatomasova musíte mať aplikáciu, tam vidíte všetko, aj vás, aj deti
@elenatomasova to je benefit pre deti do 18 rokov, preplatia lieky na recept do 300 eur...ak je v dovere poistena aj matka alebo otec, kazdy ma na seba dalsich 300 eur
@elenatomasova inak pozor aj na to, ze urcite lieky aj ked su na predpis nepreplacaju…a treba o to hlavne poziadat, nepreplacaju automaticky
@elenatomasova ja som tiez kolke roky v dovere a nic az ked som tam dala dceru a jej vyberam lieky atd tak na jej meno vyplacaju normalne
@katches69 lenže ja už mám dospelé deti a iba ja som tam poistená,tak asi nemám nárok ..mám aj aplikáciu a vôbec mi tam neukazuje lieky na preplatenie.
no ono to nabieha, ze mas nieco na preplatenie do 2 mesiacov, potom ked poziadas myslim do tyzdna posielaju, je to dlhsi proces