Chcem sa informovat ake mate poistenia co sa tyka urazov u deti. Uvazujem nad tym ze by som im urazovu poistku uzavrela, taka ktora by pokryla uraz hlavy, koncatin, popaleniny, rezne rany a podobne. Sporiace poistenie ma nezaujima, tie uz maju uzavrete. Poprosim konkretne nazvy produktov a konkretne pripady - plnenia, ktore vam poistovna uhradila. Dakujem 🙂
Taketo poistenie by som neriesil.
Naco Vam bude 100 eur, ked si vase dieta zlomi ruku? Potesi Vas to? majte radsej na toto odlozenu rezervu, lebo taketo poistenia su drahe a poistite si radsej dieta na TRVALE nasledky urazu a kriticke choroby. Ale nie na 3000 eur, ale aspon na 10000 alebo kludne aj viac. Pripadne este hospitalizaciu nad 20-30 dni.Taketo poistenie nie je drahe, ale moze Vam to velmi pomoct v pripade naozaj zavaznej zivotnej udalosti.
Aky bude vypadok Vasho prijmu, ak budete musiet ostat doma s malym/malou 1 rok, keby nedajboze dostane zakernu chorobu? V takychto situaciach ma pomoct poistenie.
Podla mna vsak nema sluzit na zarabanie na urazoch.
@jankaroy Podľa veku detí usudzujem že si na materskej. Z toho vyplýva že ak by sa dieťatku stal úraz, budeš s ním doma tak, či onak. Načo ti bude denné odškodné 5 alebo 10 eur, načo ti budú peniaze za to že sa tvojmu dieťatku stane úraz ? Denné odškodné má slúžiť na to aby sa pokryl chýbajúci príjem rodiny. Tzn. ak budeš pracovať, a stane sa malým úraz budeš musieť ostať z dieťaťom doma a prídete na určitý čas o Váš príjem. Teraz to nemá zmysel. Takže to rieš až potom. Ak má zmysel niečo poisťovať, tak sú to Trvalé následky úrazu a Kritické choroby. Vtedy peniaze bude
budete potrebovať. Najlepšie je poistiť dieťa v zmluve rodičov. Takéto poistenie môže vyjsť 3 eurá a nemusíš kŕmiť poisťovne 🙂 Vo všeobecnosti je najlepšie poistenie také, ktoré budeš platiť a nikdy nič z neho nebude. http://expertnafinancie.sk/poistenie/item/89-ak...
Avsak na celzy problem by bolo vhodne sa pozriet komplexne, je mozne ze deti sa budu moct pripoistit k Vasej poistnej sume co mate.
Všeobecne , v podstate pre dieta minimum je poistit kriticke ochorenia (v pripade ak dieta ochorie na vazne ochorenie rakovina atd., mate na lekara..) a trvale nasledky urazu.. Mnohe z poistovni ponukaju aj tzv. denne odskodne v pripade urazu ci hospitalizacie...
Neda sa to presne specifikovat co preplati a co nie...lebo pri jednej poistovni mozes mat zahrnuty uraz hlavy,ale vyclenia si presne jej casti,napr.temeno,obocie,oci...a vynechaju napr. urcite casti..
a ako na potvoru sa stane v tej casti uraz...
alebo popaleniny atd...
Cize by si musela mat urazove min. na 30,-e mesacne aby si mala aku taku istotu ze ozaj dostanes nieco...