Aké sú mesačné výdavky 6 člennej rodinky?

magdalenkami
20. júl 2014

aka suma vam priemerne mesacne staci na zakladne veci-strava,drogeria,oblecenie,seky,inkaso,telefon,internet,skola,skolka,plienky,um.mlieko....neratajme kupu auta,pracky,letnu dovolenku...viacdetne rodinky,podelte sa ,ak mate chut 🙂

ellca123
20. júl 2014

potraviny+drogeria 600eur mes
poistky /deti,auto...100eur/mes.
kurenie/drevo,uhlie/+energie/elektrina.../ 200eur mes
cestovne 100eur

bonaqa2013
20. júl 2014

My máme 4 deti. Vek. 19, 8,6,4 roky. Prvý je syn a potom už len dievčatá.
Takže bývame v rod. dome, ktorý sme si sami postavili. Plyn - 35e, elektrika - 33e, telef. - 20e, internet - 18e aj s televíziou, voda - 80 e na pol roka, smeti - 60e na rok, Nejaké dane - raz za rok.
Prepapáme za mesiac okolo 400e. Sem tam treba oblečenie, topánky. Dievčatá nosia oblečenie jedna po druhej. Len obuv nie, všetko zničia a treba kupovať nové.
Syn chodí na VŠ, 2 idú do školy a s poslednou som doma. Má zdravotné problémy. Takže ja dostanem rodičovský plus rodinné prídavky na 4 deti. Ocinko pracuje. Mesačne mi dáva približne 600 - 700 e. Keďže nechodí na obedy, tak aj lístky. jeden stravný lístok má hodnotu 3,2e. Za mesiac asi 20 lístkov. Deti tiež nechodia na obedy. Za strav. lístky kupujem maso. platí ešte 2 poistky - poistenie. Máme auto - daroval nám brat, len tak. Benzín - 40 e mesačne. Syn - 60e. Hádam aj všetko, ale ktovie čo neušetríme. Aj keď sa snažím. Kasu držím ja.