ahojte kukala som na Mk temy o tomto, ale nasla som len neaktualne z roku 2010 a vo fnancnej oblasti su takto stare info uz ozaj stare a neaktualne. preto sa chcem opytat ake ste dali dietkam sporenie, pripadne poistenie a ci ste spokojne s tym co ste vybrali, pripadne ci mate aj nejake zle skusenosti s poistenim pre deti a podobne.. s manzelom chceme aj sporenie a aj nejaku malu poistku, no viac sa orientujeme na sporenie . dik 😉 ak tu je nejaka podobna tema prosim si link 😉
za 39 € farbičku som maximálne spokojná aj sme mali už plnenie dostali sme všetko rýchlo a do posledného centa ako som mala slubene, výhoda je aj baby karta-poistenie na slovensku aj v zahraničí do 25 rokov. som maximálne spokojná🙂 negatívna skusenosť ing poisťovna- malzý tam mal predtým poistku a plnenie nedostal doteraz, vyhovorky a zatajovania. kooperatíva- klučik tiež negatívne skusenosti rovnako ako pri ing☹
ahojte, suhlasim s elise, my mame cela rodina poistenie v allianz, obaja moji chlapci maju farbicku, kazdy po 30 eur/mes.... s touto poistovnou mam len pozitivne skusenosti, co sa tyka urazov, ale aj sporenia... je tam aj vyhodne vkladove poistenie s velmi vyhodnym urocenim! v ing bol poisteny len manzel, ale zrusili sme to, lebo pri uraze nedostal nic, dostal by az v pripade straty koncatiny... chapete tomu? platil tam nehorazne peniaze! vtedy bol na PN-ke asi 3 mesiace- nedostal nic... teraz ma uzatvorene aj poistenie usleho zarobku, je to nieco ako marodka!
ahoj,
ja som malemu vybrala v CSOB sporiaci ucet slonik, tiez som viac na sporenie a poistky typu farbicka su podla mna zbytocne drahe a nevyuzite.
V tom detskom ucte, ked platim mesacne pravidelne min. 10€ mesacne tak je ucet zadarmo. Urocenie je myslim 2% a je k tomu subezne druhy sporiaci ucet na ktory nemusim vkladat pravidelne a ten ma vyssie urocenie. v 8 rokoch sa vydava bezplatne platobna karta. Inak je ucet bezplatne vedeny do 15tky...
a za rocny poplato 6,64€ je poisteny na uraz s trvalimi nasledkami.
my tiez farbicku, mesacne nas to vyjde na 22 eur
dnes je to mozne uz aj za 16 eur, akurat v inej poistovni...
seljmani ahojte babenky! ja robím v poisťovníctve a bankovníctve 5 rokov (nerobím si tu reklamu) ale ak vám môžem poradiť, najlepšie poistenie pre dieťa je - ak je poistený rodič dieťaťa. Ak by sa niečo stalo dieťaťu, tak verím, že každý rodič sa zodrie, aby dieťatku pomohol. Horšie je, ak sa stane niečo s rodičom a dieťa ostane samé. Preto hlavne poistite samé seba. Samé vieme, že ak nám rodičia v detstve urobili poistku, v 18 sme si za to mohli maximálne zaplatiť vodičák....tým nehovorím, že dieťa nemá byť poistené, hovorím, že je zbytočné vrážať do toho veľa penazí, radšej poriadne zabezpečte seba.
ako manželka poistovaka suhlasim s seljamani...😎
poistky mame vsetci, starsi to ma jednorazovo a dvojky mesacne...
nasa dcera ma uzatvorenu poistku v kooperative.platime raz za tri mesiace cca 55eur.vyhoda-nevyhoda....neviem,velmi sa v tych poistkach nevyznam...ale ak by som mala este raz si rozmysliet tak by som dala malej radsej stavebne sporenie