Ahojte, intenzívne rozmýšľame kam s peniažkami z krstu a z príspevku, chceme malej sporiť,ale neviem sa rozhodnúť, čo založiť. Čo máte vy? aké sú výhody? prečo ste sa rozhodli práve pre to?
Moji maju SLNIEČKO ,DYNAMIK PLUS JUNIOR V GENERALI..Kedže tam pracujem viem ake su vyhody!
stavebné sporenie
Obidvaja synovia majú Investičné životné poistenie od ALIANZ a starší má ešte stavebné sporenie. 🙂
my sme s manželom určite za stavebné sporenie a aj neaké to poistenie životné.
vsetci sporenie cez poistenie v aliaz-roky ubehnu ako voda a Milan ho uz mal aj vyplatene a hned zalozil druhe a marek ma aj stavebne.A preco?Pre istotu!!!Michal mal dva urazy a poistovna ich preplatila.no a stavbne si myslim ze je investicia do buducnosti.
my sme založili ako sa narodil životnu poistku s priplatením úrazu. som spokojná každý rok sa nám trošku navyšuje splátka lebo chcele aby tie peniaze ked bude mať 18 rokov boli v reálnej hodnote 😉 😉 máme v ING.
my máme v čsob ale zvažujeme stavebné
ja pracujem v Allianz Slovenskej poisťovni a majú tam super produkt pre deti. Volá sa farbička. Ak budeš mať záujem vedieť o tom viac tak daj vedieť. Rád pomôžem 🙂
my sme dali v CSOB stavebne a aj zivotne 🙂
my sme mali pre samka iba v alianz poistovni zivotnu poistku a minuly tyzden sme davali aj stavebne. len nam pani dala minimalne 30 eur mesacne a asi nebudeme vladat platit. uvidime.
teraz zase rozmyslame nad tym co kde zalozime druhemu babu a bude to asi farbicka a stavebne sporenie tiez ale to stavebne nie som si ista. je to fakt dost penazi platit dve. je to taky ,,zicher,, ale nevie ci to z rodicaku budeme vladat platit. ☹ ☹
treba vediet porovnat, co na co treba?..ci sporit na veno, ci poistit pri uraze, ci setrit na dlhsiu, alebo kratku dobu
Stavebné sporenie, vkladná knižka. Poistka je diskutabilná. Finanční poradcovia nie sú až takí nezávislí, ako hovoria. Aj oni potrebujú zarábať a preto ponúkajú produkty, za ktoré majú najväčšie provízie. Pohybovala som sa v tom pár rokov, takže viem, ako to chodí.
Stavebné sporenie a jeho veľké výhody: http://homeworksystem.cz/stavebni_sporeni.html?...
Stavebne sporenie... pretoze v dm kuponoch bola "zlava" na jeho zalozenie. O vyhodach sa dnes neda velmi hovorit, toto je aspon taka stara klasika... a mala dostala plysoveho lisiacika 🙂