Ahojte
Aké máte poistenie pre deti ,ktoré sa najviac oplatí a je výhodné 😉
My mame Allianz farbicka plus sporenie...zatial spokojnost
Nemame, poistenie mam len ja a maly je pripoisteny pod mojim
My sme celá rodina v NN kde máme pre malú trvale následky úrazom, denne odskodne z úrazu a choroby a ja mám ešte jednu zivotku v Uniqa na krytie hypo.
Mojim deťom neplatím žiadnu poistu
Co znamená výhodné? Dôležité je aby boli pokryté vážne veci, sporenie sa neoplatí.
Sme celá rodina poistená v rámci privátneho bankovníctva, sumy vysoké pre rôzne situácie. Žiadne ďalšie poistenie deťom neplatíme.
Môj manžel je poistný matematik, deti poistené nemáme. -Dôvod? Zbytočne výhodene peniaze - 1. ak sa dieťaťu stane úraz, rovnakú starostlivosť maju poistené aj nepoistene deti, 2. dieťa nemá výpadok príjmu 3. Bolestne je stále vypočítané tak, aby poisťovňa mala zisk
Ušetrené peniaze im odkladáme investovaním do fondov.
Poistenie ci sporenie?
Poistenie maju v ramci nasich poisteni hlavne urazy, ale nic extra. Najlepsie poistenie ma mat zivitel rodiny.
Žiadne. Načo je dobré poistenie pre dieťa????
Ziadne. Su to splachnute € do WC.
@lenocka8894 sporenie máte prosím v rámci toho Allianz farbička?
@jakubrianka ano ano...zivotna aj urazova plus sporenie v tom...pri uraze bolo plnenie bez problemov
@lenocka8894 ďakujem
@11brano11 keď dieťa vážne ochorie. Napríklad dostane rakovinu. Jeden rodič zostane s dieťaťom doma, nastane celkový alebo čiastočný výpadok jedného príjmu. Na druhej strane sa rapídne zvýšia náklady na zivot - lieky, výživové doplnky, špeciálnu stravu, rehabilitácie, náklady na cestovanie. Nebodaj matka trávi s dieťaťom týždne v nemocnici a otec zostane so súrodencami sam. Nemôže pracovať toľko, koľko by za normálnych okolností mohol, deti ochorejú a on musi zostať na OCR.
My máme úrazové a sporenie. Plus sú v mojej životnej poistke.
@domiklik a takéto situácie poistka pokryje? Lebo som videl veľa príbehov kedy ľudia mali poistky a tak ci tak nič nedostali. Toto by bol jediný prípad, kedy poistenie ma zmysel. Ale ja poistovniam uz neverím. Len sa budú vykrucat. Poistky typu, dostaneš odškodnenie pár sto eur ak so dieťa zlomí nohu sú zbytočné.
Chcete poistku alebo peniaze ? Veľa ľudí platí poistky a nemajú z toho žiadne peniaze. 🙂 Ja si z mojej vyberám každý rok 500 eur (teda som stále v pluse). Je to len o šikovnosti a vyznať sa v poistných podmienkach.
pre deti nemáme žiadne. My máme s manželom každý z nás dve životné poistky