Aké máte poistenie pre deti?

11. nov 2024

Ahojte
Aké máte poistenie pre deti ,ktoré sa najviac oplatí a je výhodné 😉

sasa1310
11. nov 2024

pre deti nemáme žiadne. My máme s manželom každý z nás dve životné poistky

lenocka8894
11. nov 2024

My mame Allianz farbicka plus sporenie...zatial spokojnost

petamich
11. nov 2024

Nemame, poistenie mam len ja a maly je pripoisteny pod mojim

insurance_advisory
11. nov 2024

My sme celá rodina v NN kde máme pre malú trvale následky úrazom, denne odskodne z úrazu a choroby a ja mám ešte jednu zivotku v Uniqa na krytie hypo.

katica06
11. nov 2024

Mojim deťom neplatím žiadnu poistu

domiklik
11. nov 2024

Co znamená výhodné? Dôležité je aby boli pokryté vážne veci, sporenie sa neoplatí.

tiezjedna
11. nov 2024

Sme celá rodina poistená v rámci privátneho bankovníctva, sumy vysoké pre rôzne situácie. Žiadne ďalšie poistenie deťom neplatíme.

veklipo
11. nov 2024

Môj manžel je poistný matematik, deti poistené nemáme. -Dôvod? Zbytočne výhodene peniaze - 1. ak sa dieťaťu stane úraz, rovnakú starostlivosť maju poistené aj nepoistene deti, 2. dieťa nemá výpadok príjmu 3. Bolestne je stále vypočítané tak, aby poisťovňa mala zisk

Ušetrené peniaze im odkladáme investovaním do fondov.

euka210
11. nov 2024

Poistenie ci sporenie?
Poistenie maju v ramci nasich poisteni hlavne urazy, ale nic extra. Najlepsie poistenie ma mat zivitel rodiny.

euka210
11. nov 2024

@veklipo presne tak, aj my davame do fondov, aby mali na skolu, do zivota o 10-15r.

11brano11
11. nov 2024

Žiadne. Načo je dobré poistenie pre dieťa????

alkoholik
12. nov 2024

Ziadne. Su to splachnute € do WC.

jakubrianka
12. nov 2024

@lenocka8894 sporenie máte prosím v rámci toho Allianz farbička?

lenocka8894
12. nov 2024

@jakubrianka ano ano...zivotna aj urazova plus sporenie v tom...pri uraze bolo plnenie bez problemov

jakubrianka
12. nov 2024

@lenocka8894 ďakujem

domiklik
12. nov 2024

@11brano11 keď dieťa vážne ochorie. Napríklad dostane rakovinu. Jeden rodič zostane s dieťaťom doma, nastane celkový alebo čiastočný výpadok jedného príjmu. Na druhej strane sa rapídne zvýšia náklady na zivot - lieky, výživové doplnky, špeciálnu stravu, rehabilitácie, náklady na cestovanie. Nebodaj matka trávi s dieťaťom týždne v nemocnici a otec zostane so súrodencami sam. Nemôže pracovať toľko, koľko by za normálnych okolností mohol, deti ochorejú a on musi zostať na OCR.

tilly
12. nov 2024

My máme úrazové a sporenie. Plus sú v mojej životnej poistke.

11brano11
12. nov 2024

@domiklik a takéto situácie poistka pokryje? Lebo som videl veľa príbehov kedy ľudia mali poistky a tak ci tak nič nedostali. Toto by bol jediný prípad, kedy poistenie ma zmysel. Ale ja poistovniam uz neverím. Len sa budú vykrucat. Poistky typu, dostaneš odškodnenie pár sto eur ak so dieťa zlomí nohu sú zbytočné.

domiklik
12. nov 2024

@11brano11 skúsený poistovak ti povie, co je vhodné poistit. Civilizačné choroby, trvalé následky, invalidita. Drobne úrazy, zlomeniny predstavujú z celkovej sumy doslova pár drobných.

davidko5262
13. nov 2024

Chcete poistku alebo peniaze ? Veľa ľudí platí poistky a nemajú z toho žiadne peniaze. 🙂 Ja si z mojej vyberám každý rok 500 eur (teda som stále v pluse). Je to len o šikovnosti a vyznať sa v poistných podmienkach.

janka286
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kejtyp
Odpoveď bola odstránená
Zobraz