Zdravím ake mate mesacne vydavky na zivot vsetko pôžička , hypotéky leasing proste mesacne poplatky diki
Cca 2000e, pomohlo?
1000
Fixne vydavky ako hypoteka, poplatky spojene s nehnutelnostami, naklady na dieta, ktore odidu z uctu cca 2000E.
Cca 2.000€ ucty, asi 500 phm a jedlo a kruzky a hobby a volny cas.
A teraz mi povedz ako to pomohlo?!
Take, aby sme spokojne zili.🙂
@kirk11 tak ale to, aké majú druhí výdavky je irelevantné.. Keďže pri vydavku 2 tis eur, môže mať rodina príjem 4tis.ale aj 1500..
Lepšie sa to vyjadruje percentuálne teda opýtala by som sa : koľko % z vášho rodinného príjmu 5voria výdavky na život, šeky, etc
Inak ja do tych 2k počítam všetko čo zaplatím trvalými príkazmi, strava, hypo, benzín.nejake to sporenie a poistenia (domu, práce, hypotéky).
Radsej si to auto neber ked pytas radu na diskusnom fore. Neuraz sa, ale si velmi financne negramotna.
Ospravedlnujem sa vsetkym povereným len zvedavost ze ako som na tom v pomere s dalsimi ludmi nic hlbsie v tom nebolo 😉
Hypotéky 900, energie a ucty neviem, klasika. Jedlo asi 400, dieta 1000+, benzin neviem kolko tiez. Ak porovnas vydavky, treba aj prijmy....
Prijmy mimus vydavky a do plusu sme cca 300eur...ale dost sme brigadovali a este sa chystame,plus preplatky, v priemre na tento rok asi 500eur do plusu..sme 4clenna rodina, dve male deti, pes, hypo, leasing, pozicky...
@nerya prečo zľakla? my sme dnes tankovali 40l za 70e a na týždeň nám treba natankovať 2x (ak nikde nejdeme, typu bešeňová, tatralandia, podhájska a pod.) 😀 autá máme 2 😀 ale našťastie nejdú súbežne, no aj tak, ak ti ide matematika, sú to pomerne jednoduché počty....
K comu Ti to bude?😆