Aká spoločnosť je najlepšia pre životné poistenie, poistenie domu či auta ?
@zalka tak ja očakávam že ak sa napríklad mi reálne niečo stane že aj budú plniť to poistenie
Moja skúsenosť .. uniqa poistenie domu, uhradili a veľmi rýchlo, poistné udalosti nahlásené cez internet.
Allianz ale to bola stará poistka, tiež hradili poistné udalosti aj dlho po skutku ( pri veľkých záplavách nás vytopilo len kúsok, tak sme nahlásili poistnú udalosť až neskôr a nebol problém, ale novú zmluvu s nimi nemám, nepáčila sa mi cena a krytie)
Allianz auto, nebol problém ale zase stará zmluva veľa rokov do zadu.
allianz úrazová poistka, hradili po roku trvalé následky .. to čo bolo v zmluve, nebol problém.
Clovek je radšej ked takéi čosi využívať nemusí.
@zalka chápem, ale je to dobre mat si myslím
Určite áno, poistka je fajn. Daj si pozor na krytie ...
My mame v uniqe-dom, auta, aj deti, my s muzom mame poistky v kooperative.
My máme v NN poistenie. Ja s manželom sme zatiaľ klop klop nič nevyužili ale staršia dcéra áno. Napr mala operáciu, podala som papiere a peniaze na účet za operáciu prišli skôr ako list (rozhodnutie) do schránky...
Ak chces zivotne poistenie,daj si spravit navrh,"Poistenie,pre pripad smrti"Stoji to par €,ale nikto to neponuka,lebo na tom nezarobi...
Ostatne poistenie neviem povedat,uz som par rokov prec zo Slovenska.Vo Švajciarsku mame vsetko v Axa.
odpoved je, ze na kazdu vec a pre kazdeho cloveka asi ina... ina na poistenie auta stareho a lacneho, inac na drahsie auto... zalezi od veku vodica a kde byva... zalezi ci chces len PzP bez pripoisteni alebo full service... atd atd
Pri nehnutelnostiach je rozdiel ci v nej byvas alebo ju prenajimas... aku ma hodnotu, co chces poistit...
Zivotna / urazova - sama, rodina, mas uspory, mas majetok, kolko mas rokov...
Takto sa da pokracovat... takze poistky by mali byt site na mieru
Pracujem v Allianz, kľudne napíšte pre viac informácií, rada Vám zodpoviem na čokoľvek 🙂
Takto pred týždňom 31.5. som sedela s klientom a nahlasovali sme poistnú udalosť - vytopenie bytu. Vikend 1. a 2.6. Dnes som pozrela v systéme a 3.6. mu bolo vyplatených 506 € za maľovku.
Takto by to malo prebiehať - stane sa a poisťovňa obratom človeka podrží.
Ja mám zivotky v NN a Uniqe.
Mame zivotnu v Unique ako rodina a zatial super, syn zlomena ruka, vyplatena pekna suma a rychlo.
Ja mám dobrú skúsenosť so životnou v NN, zaplatili hneď všetko a nebolo ani treba veľa dokladov. Išlo o poistenie kritických chorôb a PN.
Zlú skúsenosť s Allianz, poistenie zriadené presne pre jeden účel, presne vznikla udalosť, ani to nebolo vo veľkej výške, cca 1200 eur a našli jednu absurditu, čo sa nedala splniť a neuhradili nič. Pritom to bola najdrahšia poistka, takže Allianz ani neodporúčam aj ho z diaľky odchádzam...
Domy, autá máme v uniqe, aj cestovné, tam sme mali aj udalosti. Jedno storno preplatili hneď, bez problémov, z druhej udalosti mi vynechali mri, lebo to bolo bez hospitalizácie 🤷♀️.
Pre každého iná, podľa toho čo očakávaš od poistenia seba, domu či auta.