Ahojte chcem sa opytat aka je najlepsia poistovna na umele oplodnenie.Mam vseobecnu ale ta mi uz ani nepreplaca ziadne peniaze za lieky,mate skusenosti s nejakymi inymi poistovnami?Napr.dovera,union,apollo....dakujem za kazdu odpoved.
Takze ti vsetko preplatia alebo aspon cast liekov?
@sisaha
@veselavrba ja robim v Union takze ja odporucam Union ale pokial viem,pacientky nemaju problemy ani s Doverou.K VsZp sa nevyjadrujem 😅
@veselavrba to nie je o poistovni ale o tom ake centrum si vyberies (rozumej ako nenapapanych majitelov centrum ma 😀 ). Niekde platis aj to co im preplaca aj poistovna, inde doplacas iba za lieky. Ale najlacnejsie je to aj tak v CZ 😀
@omnia23
@veselavrba konkretne k umelemu oplodneniu sa vyjadrit neviem, ale co sa tyka liekov a vysetreni napr. CRP, pripadne spirometria na alergologii deťom, tak tam Union hradi plnu vysku, co pri Dôvere a VsZp nie. Ale ked nie je problem ani pri tomto, tak predpokladam, ze ani pri UO. Ja som spokojna. Pred vyse rokom som odisla z Dôvery, lebo ma nastvali a odvtedy mam pokoj.
@veselavrba ahoj, my sme mali IVF cez VsZP a ziadny problem. kedze som bola doma, bola som samoplatca, schvalili to rychlo asi do 3 tyzdnov bez akehokolvek pomahania ci pripominania sa. Schvalili mi proceduru+lieky, nebol s tym ziadny problem, za lieky sme doplacali tusim 250€, za IVF iba za mrazenie a ICSI. ja VsZP odporucam aj nadalej.
Union mi maximalne vyhovuje 🙂
Ahojte no ja neviem,mozno aj nas caka ivf,a chcem sa spytat ak chces aby ti vsetko hradila poistovna je tam dlhe cakanie vsak?a co je potrebne aby ti to schvalili?to je dlhy proces asi radsej ako samoplatca....a ak idete ako samoplatitelia tak aj vtedy nieco preplaca poistovna alebo vsetko hradim sama?vdaka baby za odpovede.... 🙂
ahojte, chcela by som sa spytat ci ma vplyv na schvalenie ziadosti na IVF, davam si uz druhe, ak som na PN uz vyse mesiaca..dakujem
@veselavrba Apollo je spojena s dôverou. Ja mam union a ziadne problemy pri vysetreniach, alebo liekoch